-
the rock
Nechápu proč není v jeho filmografii zařazený film skála když v něm má hlavní roli -
-
Re: the rock
Hledam nazev filmu,kde hral trosecnika z havarovaneho letadla jeste se dvema muzi a unikali lidozravemu medvedovi nekde na severu Ameriky nebo Canady v databazi na netu jsem to nenasla.muze mi nekdo pomoct?Diky.eL -
-
Je to film Červený stan ale nehraje tam trosečníka, ale R. Amundsena, který se je snaží zachránit ale sám zahyne.
-
Re: Re: the rock
Nejsem si vědomej toho, že by v něčem takovým Connery kdy hrál a jestli jo tak jsem to rozhodně nikdy neviděl. Jediný co znám a odpovídá to popisu je film 'Na ostří nože', v originálu 'The Edge', ale tam hrál Anthony Hopkins a ne Connery. Víc na ČSFD:
http://www.csfd.cz/film/1 3337-na-ostri-noze-edge-the/
-
-
-
Filmová star
Je to výtečný herec a sympaták.Dnes slaví 78. narozeniny.Tak mu přeji vše nejlepší! -
-
Re: Filmová star
Sozhlasím s Vámi, je výtečný, ať mu zdraví vydrří co nejdéle..., škoda jen, že už netočí.
-
-
Sean Connery je smraďoch
Sean Connery se prý příliš často nesprchuje, a tak údajně zapáchá. Sean Connery není velkým fanouškem osobní hygieny.
„Je to opravdu nechutné. Sean je schopný se několik dní nesprchovat a to si dovedete představit, jak pak zapáchá,“ prozradila Seanova kolegyně.
TAK PO TOMHLE JDU BLÍT!!!
*9* -
-
Re: Sean Connery je smraďoch
ten kdo tady zapáchá si jedine ty -
To že se moc nemyje mě moc nezajímá,mnohem víc mě zajímá,jaký je herec a to je SUPER! *15* -
Tak sem nelez když Ti tento herec nevoní, je spousta jiných fanklubů...
-
-
IDIOT
Debil *16* *5* *10* -
-
Re: IDIOT
ale terasz som si uvedomila jednu vec ješdno je pravda že podla teho jak si tam zeregistrovaný si idiot -
ja som so slovenska 1euro som mala pre učitelku a vieš čo som si za to kúpila jamesa bonda goldfinger -
tak piš bojíš sa ma -
drž hubu proč to tady vlastne píšu nevím co mám robit
-
-
pan úžasný
Já ho prostě miluju!!!!!!!! *14* -
Sean Connery
Sean Connery,je to sympatycky,pan herec.Je uzasny,vynimocne dobry a nenahraditelny... -
-
Re: Sean Connery
Sean Connery je můj nejoblíbenější herec ze všech. Je to můj brouček. Má nejerotičtější hlas ze všech herců.
-
-
chbí tu indiana jones
Nijak extra jsem filmografii nekontroloval, každopádně tu chybí Indiana Jones -
informace
Tento herec je kleptoman a nasilnik, dela mu poteseni obzvlaste kdyz bije zeny, je to zbabelec. Svoji byvalou manzelku malem umlatil, je chorobne zarlivy. *5* -
-
Re: informace
taky jsem to cetla v biografii,vubec bych to do nej nerekla *8* od te doby ho nemuzu ani cejtit *16* -
-
Re: Re: informace
Nesmíš věřit všemu co se píše! Hlavně ne těm neautorizovaným rádoby biografiím. Těch nejrůznějších lží a polopravd a drbů je o celebritách napsáno tolik, že je mi z toho smutno. *9*
-
-
je kleptoman,násilník, chorobně žárlivý atd atd.... tyto bláboly máš odkud??? *13* -
je kleptoman, chorobně žárlivý atd atd.... tyto bláboly máš odkud??? *13*
-
-
Je bezvadnej
Hned jak jsem vyděla jeho filmy hned jsem si ho oblíbíla.Je to bezvadnej chlap a herec.Je škoda že už končí.Podle mě je nejpřitažlivnější chlap pod sluncem.Je fakt dobrej. *4* -
King
Sean je skvělý herec, sympatický chlap a navíc z něho něco vyzařuje, prostě je neopakovatelný, je jen jeden Sean Connery. A je to Skot!! *4*