-
sean
je to suprovej herec neměl by přestávat natáčet.nejlepší byl v prci,prci,prcičky -
Seann
Je to hezky kluk.Nejvic se mi libi v neprustrelnym mnichovi. *5* -
Sherman
Shermane čauu ... co tu kurva děláš ? :D:D:D:D -
Zapomenutej fim
Ve filmografii vám chybí jeden jeho film ve kterým hrál a nemělo by se na něj zapomenout (EVOLUCE) tam taky hrál supr jako ostatně v každým filmu!!!!!!!!! *13* -
titulek
Tak co Ozi dem na čumendu...............Ty vole vona má kalhotky se srdíčkama..Je to borec.S tímhle borcem strávit den jako se stifmaistrem tak sem hlaškama plnej na rok.. *1* -
stiffy
SEAN je kanec.Tak to me poser ne moje holy zada,kurvadrat.sssladkej stifler.je proste k sežrání.cmuk -
je uplně krasnej fakt kanec , borec světa a ma krasnén zuby jé za bych ho sežrala *14* *1*
-
JUe fakt hustej herec zatim se mi libi vsechny filmy atd. co natocil je fakt super a je to muj nej herec *1*
-
Seann je úžasnej....Když ho vidim v Prcičkách,tak bych si krůpla do textilu... *1* Stiflera miluju,věřim,že kdyby ho hrál kdokoliv jinej,netěší se takovýdle oblíbenosti.Viděla jsem ho i v jinejch filmech,je to PAN HEREC."Takže ti nebude vadit,když ti budu říkat vyjebanej mozku,ty finčomrdův hošane a vůbec vyhul si péro!" *4*
-
je to borec sveta! proste stifmister! sem od neho chytla ty jeho hlasky! proste mazec *14*
-
Stiflerek
Where are the fucken females??????, *14* -
joo on je skvělej..ja ho mam rada nebo se mi alespon líbí kdyř sem ho videla v prcičkach123 a tak no je prostě supr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Tak to mě poser na moje holý záda:)
Seann je prostě super..!!!!Nejlepší herec kterýho znám...jen mě štve že ho v Nezvratným osudu nechali umřít...je fakt super a umí se bezvadně vžít do role...viz. Prci,prci,prcičky... někde jsem četla je mu vadí hrát pořád takový pomatený magory...někdy by si prý chtěl zahrát nějakýho normálního týpka... ale už se těšim až se k nám do kin(jestli vůbec) dostane ten jeho novej film s Jessicou Simpson... to se zas budu řezat...:D -
Stifler je hovado!!!!!!!!
-
...to je porad sama svatba sem a to me poser tam....
-
sean je super a hlavne jeho bracha v prci prci prcicky,ten jak ted hral zpoved kralovny stredni skoly,tak ten je sladkej!!!jmenuje se ve skutecnosti eli marienthal,je nprosto uzasnej........................................... ...
-
sean-stiefmaister machr já ho znám
-
je to dobrej debil a me se docela libi,nejlepsi byl v prci prci prcicky3 je to fakt frajer!takovyho kluka bych taky chtela!!
-
JO, TAK TEN JE FAKT VODVAYANEJ! Boží herec
-
Seann je slaďoučkej. Naštivte jeho stránku www.zavodistě-simina2.websnadno.cz nelekejte se názvu vysvětlení najdete na stránce!!!