Přejít na výpis diskuzí

Sebastian Vettel

OSOBNOST 30.3.2008 
48 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lo.4denulka64

je proste nej

je prostě nejlepší přeju mu aby byl mistraëm sveta *14*
  • !!!

Byl dobrej jak předjel Hamiltona-.. udělal dobře akorát mu to Glock pokazil.. jináč patřímu ode mě Velikéé Díík.. *14* *14* *14*
  • sandralombardi

Seb

Je to fakt supertalent on je nejlepší
  • ....

superní... moc krásný.. *14* *14* přeju mi at vyhrajéé.. *14*
  • sandralombardi

Narozky

Všechno nejlepší hlavně hodně uspěchu a ať je tím mistrem!!! *14* *3*
  • Grandiózně :)

Výborně to bylo fantastické *8*...Moc gratuluji...Držela jsem pěstě do samého závěru *4* Mimochodem - Jsi krásnej chlap *14* Prostě jsem to sem musela napsat *3*
    • vavak

Re: Grandiózně :)

ježiš jak se rozbrečel co ? *15*
      • _m4rtu1k4_

Re: Re: Grandiózně :)

A co jako? Byl skvělej..! Bylo to dojemný..!!! *4*
      • Re: Re: Grandiózně :)

Tady je vidět že ty si určitě ještě žádnej takovej úspěch nezažila .... *3* Jinak by ti to totiž přišlo úplně normální *9* Bylo to dost dojemný a já například bych určitě brečela taky...
        • Re: Re: Re: Grandiózně :)

To já nemusela ani nic vyhrávat a když jsem ho slyšela a viděla, tak jsem dojetím brečela s ním taky *15* Moc mu to přeju, je nejlepší! A doufám letos v opáčko... *14*
  • Jo..obhájil titul mistra !! Je to prostě borec!! *3* *1* *1* *14*
  • sandralombardi

Narozeniny

Všechno nej Sebi *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • tak hele ty **** m4rtu1k4 jestli s ti nelíbí tak se do něho nenavážej on se tomu věnuje už od malinka a já mu to moc přeju protože u toho strávil hodně času a za tu krátkou dobu co tam jezdí je už dvakrát mistrem světa. Jiný sou tam o dost déle než on a nevyhráli nic a myslim že se koukni nejdřív na sebe čeho si ty dosáhla. *3*
  • ♥♥♥

je nejlepší a nejhezčí..."Ich liebe dich, Sebastian♥♥♥" *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit