-
Re: Re: Re: promiňtee
JÁ TO MĚL TAKY TAK BLBÝ. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: promiňtee
asi tak, teď zrovna mam celou fialovou diskzsi *9* a je skvělý že je zpátky na 2.! *14* *14* -
Re: promiňtee
to mě taky , pořád se mě to odhlašuje když cci napsat příspěvek a asi týden mi to neukazovalo diskuzi - vážne na nic ://, docela dost mě štve jak to tady předělali !! >://
ale sel je the beeest a jsem moc ráda že je znovu na 2. místě - zaslouží si to ;D -
promiňtee
Pardon, že sem tu nebyla *9* osobnosti mi teď šíleně blbnou *9* *9*
I <3 Sel!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: HURÁ
Přesně tak. Sice se to tady zbláznilo, ale aspoň to vrátilo Selenu na druhý místo!!!! *14* *14* *3* *4* *3* *15* -
Re: Re: :-(
Nikdy? To neee!! *9* *9* -
HURÁ
KONEČNĚ JE SELENKA ZAS DRUHÁ. *14* *14* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: :-(
ASI NIKDY. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
:-(
Kdy se to tu zase vrátí do normálu?????????? *9* -
Re: Re: Co se to stalo?
Pěkně mě to štve!!!! *5* -
Re: Co se to stalo?
TO TAKY NEVÍM.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Co se to stalo?
Co se to s touhle stránkou stalo? *9* -
www.selenagomezweblog.blog.cz
Základní, nejnovější a zajímavé informace ze světa zpěvačky a herečky Seleny Gomez.
http://www.selenagomezweblo g.blog.cz -
Re: Re: Re: Re: Re: Selena/Justin
*15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: nejdou mi zobrait stránky
Díky!! *14* *14* *1* *15* -
Re: Re: Re: Re: Selena/Justin
Já jsem si to hned myslela. Proto někdy tvrdí, že s Justinem nechodí, a někdy že jo!! *15* *15* *15* *1* *1* *1* -
nejdou mi zobrait stránky
ahoj, tak jsem se sem po dlouhý době přihlásila a nějak mi to blbo a když jsem chtěla přidat příspěvek tak mě to pořád odhlašovalo *10* - to přežiju *3* ale že mi nejdou zobrazit webowky - odkazy to mě štve *16* máte stejný problém? *7* jinak selena je the beeest a ty nový fotky od stormgirl - awesome :D -
Re: Re: Re: Selena/Justin
PŘESNĚ TOHLE MI TAKY ŘÍKALA. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
:-(
Selena už týden nepřidala žádný video na YouTube. :-( Těším se na nový!!!! *3* *4* -
Re: Re: Selena/Justin
Rozhodně má na víc, ale jestli je s Justinem šťastná, tak to stojí za to. (I když s tebou je spokojenější!!! *15* *3* *1* )