-
Sellllllenka
Selena je nejlepší na celém SVĚTĚ! -
Re: fotky
Přesně...sou úplně ÚŽASNÝ!!! <3 -
natiax
Sel je nejlepší na světě a Dominika Myslivcová je proti seleně pako *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
přesně tak... *16* -
MILEY PODLE MĚ UŽ NEPŘEDBĚHNE. SNAD. TO BY BYLO UŽ PŘÍLIŠ. TAKOVÁ KOZA SI NEZASLOUŽÍ ANI TŘETÍ MÍSTO,NATOŽ PRVNÍ. *8* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OOBJETNÍK. THE END. -
fotky
ty nový fotky jsou bomba :O :D vážně super hlavně ta jak tam leží *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
prej velky kozy?koukej poradne! *1* *1* *1* myslivcova je trapna kravka -
mno to si dělají prdel nééé ???!!!!! jak může bejt ta blbá myslivcová před selenou...!!!!! *8* *8*
Jestli předběhne aj Miley tak to už bude fakt něco teda!!!
je to jen blbka ta myslivcová!!! *8* *8* *8* *16* -
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
TO SI MYSLÍ JEN TI BLBÍ LIDI,JENŽE JICH JE BOHUŽEL DOST. *8* *9* *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: Myslivec!
NAPROSTO SOUHLASÍM. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
proč by ses kvuli troše d****ů oběšela -
Re: Re: Re: Re: Re: Myslivec!
Už je to tady!! Musíme Selenu dostat zpět na druhé místo. Selena si ho zaslouží, dře pro to, takže není fér, aby nějaká nána z blogu, která si umí jenom oblíknout růžovou minisukni a pak se vyfotit vykopla Selenu z druhého místa, na který se ztěží dostala!!!! *13* *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
Néééééé!!! Já se jdu zahrabat! Jestli si lidi opravdu myslej, že je Myslivcová lepší než Selenka, tak se jdu oběsit!!!!! *9* *13* *9* *9* -
Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!
Hele, taky bych Dominiku vykopla asi někam pryč, máš pravdu, Selly je talentovaná, krásná, úžasná, známější, má víc fanoušků a jediný co má Dominika je velký kozy na který naletí každej druhej a hlavně.. je blondýna... *15* *15* *9* -
Re: Re: Re: Re: Myslivec!
I TAK BY TO BYLO. TO SE DALO ČEKAT. *9* *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: .
UŽ JSME TŘI. VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Menší celkový info
ahoj selena ja ta milujem a si aj na facebookuci nie lebo ja by som chcela aby som dostala tvoje najnovsie album!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *14* -
Re: !!!!!!!!!!!!!!!
TAKY MĚ ŠTVE,ŽE TA POTVORA JE UŽ DRUHÁ. SELENA MÁ TALENT A VŠECHNO A TAMTA MÁ ÚPLNÝ HOVNO. AKORÁT VĚČNĚ NAŠPULENOU HUBU. *8* *16* TAKOVÝ KOZY NAMYŠLENÝ TEDA NEJSOU MŮJ TYP. *8* KÉŽ BY SE SELENKA VRÁTILA ZPĚT. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: !!!!!!!!!!!!!!!
tjn :D sakra to mě štve :// proč nějaká myslivcová předběhla selenu ja ji ani neznam (myslivce) :/// musíme ji dostat zpět na druhé místo !!! by mě zajímalo jestli by dokázala předehnat i miley :?? *7* jinak miluju tě selllllllllllll *14* *14* -
!!!!!!!!!!!!!!!
Nechci to řikat, ale Sel je 3.!!!!! Takovejch modelek je na světě tisíce, tak proč, proč zrovna myslivcová je 2.???? *16* *16* *16* *9* *9* *9* *9*