Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1

Re: Re: Re: *7*

MĚĚĚĚĚ *15* *15*
  • _vikiska_

MC

Objevil se celý trailer k filmu Monte Carlo, kde Sel hraje jednu z hlavních rolí! Premiéra tohoto filmu v USA bude 1.7.2011!:) http://www.youtube.com/watch?v=PQ7y I_dRHF8&feature=player_embedded
    Po kud vám odkaz nejede, zadejte si na Youtube: Monte Carlo Full Trailer HQ
  • sel.96

Re: .

Sel je nejlepší!! *14* *14* Alex, ale i jiný role hraje dokonale *14* *14* Snad si na nás taky nekdy vzpomene a přijede sem *14* *14* *14*
  • zenonqua

.

podla mna je Selena superr!!! uuuzasne spiewa a ako Alex Russo je uuuzasna!!! osobne ju mam strasne rada a chcela by som sa s nou stretnut!a naj by bolo keby prisla na turne do Česka alebo na Slowensko!!
  • Re: *7*

TŘEBA PROTO,ŽE JSI PRVNÍ ZA TEN DEN,KDO NĚCO NAPSAL. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Re: Re: *7*

PŘESNĚ. TAK CO KOHO ZAJÍMÁ? TŘEBA TO,JAKÁ JE SELENA V POSTELI? *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • armenakos1

Re: *7*

řekněte Divočákovi.... ten má informace z první ruky *15* *15*
  • stormgirl

*7*

Co že nikdo za dnešek nic nenapsal?? Málo informací? *7* *1* *15*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Jó, jó!!

NO TO JE. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Re: STORMGIRL

Ok, nevadí. *4* *3*
  • stormgirl

Re: Re: Delena

Já vím!!! *14*
  • Re: Delena

Super *14* *14* Už jí přece psala i na twitteru *14* *14* *14*
  • Re: Re: Re: Re: STORMGIRL

nemáš zač *3* jinak nevim jestli tu teď budu, odmítá se mi přihlásit notebook. *9* *8* takže sem teď na jinym počítači .. jenom aby si to věděla *3*
  • stormgirl

Delena

Demi napsala Seleně na YouTube že jí chybí!! Je to skvělý a zároveň i trochu smutný!! *3* *4* *1* *14* *14* *4* *9*
  • stormgirl

Re: Re: Re: Re: Jó, jó!!

Tak to je Selena určitě šťastná!!! *1* *15*
  • stormgirl

Re: Re: Re: STORMGIRL

Ne, není to těžký! *3*
    Jenom je to tam tak trochu zmatený, tak jsem nevěděla co kde... Ale vážně díky za pomoc!!! *4* *15*
  • sel.96

Re: Re: STORMGIRL

*15* *15* Jasně *3* *1* *1* 6e to neni těžký když na to koukneš? *15* *15*
  • stormgirl

Re: STORMGIRL

Zatím jsem jenom pomohla udělat blog bráchovi... *1* *1* *15* Ale tím jsem se to naučila, tak to je zas výhoda. *3* Blog si taky chystám udělat, a neboj, až bude hotovej, tak ti dám vědět. *3* *1* *15* *4*
  • sel.96

STORMGIRL

Udělala sis ten blog? *7* *3*
  • Re: Re: Re: Jó, jó!!

TO JÁ TAKY. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit