-
Celebrity Tap Project
Koukněte se na úžasnou reklamu, kterou Selena natočila:
http://britney-selena.b log.cz/1103/celebrity-tap-project-n ew-video -
Re: Re: Delena's back!
Skvělý!!! *15* *15* *15* *3* *3* *3* *4* *4* *4* -
Re: :(
Super! Tak to už se zas těším!! *1* *15* -
:(
Štve mě že nepřidávaji ty moje fotky *9* *9* Zatim du na blog, už sem tam zas dva dny nic nepřidala *1* -
Re: Delena's back!
Už sem to viděla *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
Tvuj problém že ani nevíš co má Selena kde za profily *15* Určitě ti věřim, že by si přidala do přátel zrovna tebe i kdyby ho měla *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
když nevěříš, tak nevěř. *3* -
Delena's back!
Lidi, dlouhé fámy o tom jak Demi a Selena už nebyly nejlepší kámošky je pryč! Delena je zpátky! už i na Twitteru to všude píšou! třeba tohle: ddlovato demetria lovato
Fun dinner with @selenagomez plixi.com/p/86928158 :) a nebo tahle fotka z pátečního večera! http://plixi.com/p/86928158 tady je...je to skvělý mít je zpátky *14* *3* -
Re: Re: Re: rozchod s Bieberem?
nemá *15* jestli věříš jednomu z těch fakeů tak to seš asi hodně důvěřivej *15* I kdyby ho měla, tak si tam přidá tak svojí rodinu, protože pro fanoušky má tu stránku *15* *15* -
Re: rozchod s Bieberem?
Ona tam měla předtím zadaná? (Já na facebook nechodím, proto to nevím.) Protože ona přece dlouho tvrdila, že s ním nechodí... Tak já nevím, jak to vlastně je... *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: jak to dělá?
To každopádně! *1* -
Re: Re: rozchod s Bieberem?
má i profil -
Re: rozchod s Bieberem?
Selena má jako facebook stránku, a né profil takže: *15* *15* *15* -
rozchod s Bieberem?
Selena se pravděpodobně rozešla s Justinem Bieberem, na facebooku změnila stav na nezadaný/á -
Re: Re: Re: Re: jak to dělá?
NO TAK JE URČITĚ LEPŠÍ UMĚT PSÁT NEŽ BÝT NEGRAMOTNEJ. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: jak to dělá?
*1* *1* *1* Ale někdy se hodí umět psát!!! *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Blog
TAK TO MÁŠ DOBRÝ. HLAVNĚ TO NEZAKŘIKNI. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: jak to dělá?
TO ŽE NEUMÍ PSÁT JE VEDLEJŠÍ. HLAVNĚ ŽE MÁ RÁDA SELENU. *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOBJETNÍK. THE END. -
Re: jak to dělá?
Ta věta je napsaná dost hrozně, ale stejně jsem jí pochopila... *1* Jo, je vážně krásná! S tím už se prostě narodíš!!!! *14* *14* *4* -
jak to dělá?
to je strašný!! na každé fotce vypadá úplně dokonale a prostě vážně dobbře.. a ona sama je velie pěkná a HODNĚ dobrá umělkyně.. obdivuju jí a vypadat jako ona.. nebo být spíš tak dokonala,?? 8) *14* *14*