-
Re: Pište!!!
A taky jsem zas přidala nějaký nový fotky, tak doufám, že je sem dají!!! *15* *1* *14* *14* MILUJU SEL! -
Re: milujutě
JESTLI TO NEVÍŠ,TAK SELENA JE MOJE,ALE JÁ JÍ TVŮJ VZKAZ KLIDNĚ VYŘÍDÍM. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Pište!!!
Pište lidi! Ať je tu nějaká zábava... *1* Tak například: Klip od Who Says jsem ještě neviděla, protože mi to v "mojí zemi" nechtějí přehrát... Takže na to pořád ještě stále čekám. Otrava *9* Ale píseň už jsem slyšela mnohokrát, a je prostě úžasná, a není co dodat!!!! *14* *14* *1* *4* -
Jdi už fakt někam!! nevim jestli si fakt tak blbej nebo to jenom děláš, každopádně je to už trapný! *9* -
Nevim proč to sem píšeš a to nemyslim ve zlém, ale protože, za prvé i tak by si to, nikdy nepřečetla jsme češi a na tuhletu stránku se nikdy, nepodívá a sem do ČR jestli se nikdy, dostane koncertovat to teda nevim, jestli vůbec někdy a za druhé tahle diskuze sem píše tak max 20 lidí, takže to ukazuješ vlastně jim a né SG. -
milujutě
ahoj seleno milujutě a moc vich chtěl tvoji fotku dištak bidlim v čechách černouček 132 dofam že přijedeš adopřeješmi tvou fotku díky za vislechnutí *14* -
Re: .(
NO JO. S TÍM ASI NIC NENADĚLÁME. *9* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
.(
Nějaký prázdno tady *15* *9* Sel je nejj! *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Who Says
*14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: natka16, michelle283
Sel. 96 má opravdu..Selena a Demi se nebaví už dlouho,toto léto to budou 2 roky.. -
Re: Re: natka16, michelle283
Ne, tady de o to, že se spolu už nebaví .. -
Re: Re: natka16, michelle283
Co to je za hloupost??? :-o -
Who Says
Ahoj, takže všichni velcí fandové vědí o Selenině nové písničce Who Says. Na YouTube bylo zveřejněno zatím jenom Audio, ale jak někteří z vás víte klip je teprve na její oficiální stránce www.selenagomez.com a je úžasnej a ta písnička ještě lepší. a já jsem k tomu udělala video s pár obrázkama Seleny a přidala k tomu text. Můžete se kouknout tady: http://www.youtube.com/watch?v=GdF8 OOb0Jfc&feature=channel_video_title popřípadě si vymažte mezery *3* *3* *3* *14* *14* *14* -
Re: natka16, michelle283
a vy se divíte? jsou tam 3 fotky z prosince 2010, ale tak divte se když Demi byla v psychiatrický léčebně *15* *15* jak by asi mohly mít společný fotky? *15* *15* možná tak kdyby Sel jela za Demi na psychiatrii ne? xDDD -
Who says ♥
WHO SAYS!! PROSTŠ NEJLEPŠÍ SONG OD SELENY *14* *14* *14* *14* JE NEJ ♥ -
Re: Re: Re: Re: proč nenechá bíbra napokoji
:-p -
natka16, michelle283
Nejsou žádný nový fotky se Selenou a Demi. Na google ti to nenajde nový fotky z 2011, ale ten rok, kdy někdo ty fotky například zveřejnil .. Mam blog, a na zahraničních stránkách sem už hoooodně dlouho neviděla společný ... -
Re: :O
Četla sem v bravu že je to kvůli Taylor Swift, se kterou je teď Sel nejlepší kámoška, ale nevěřim tomu .. -
Re: Re: Re: demi a selena
nemají spolu žádné fotky..na verejnosti se spolu neobjevily už skoro 2 roky -
Re: Pro DIVOČÁKa
http://www.youtube.com/watch?v=vgxq Up2GiXI *1*