-
je to mega pica
asi nak takle ja ji nesnasim...podle me je proste umela jak naka panenka srat na ni....jako nikomu nebudu vycitat ze je jejim fanousken ae tole je proste muj nazor na ni je to mega PICA *1* *16* *5* a muj nazer mi proste nikdo neveme *15* -
Moderní popelka 2 upa bozí:
Cauky lidišky ak je ? Dneska jsem videla upa supík film Seleny Gomez Another Cinderella story neboli Moderní popelka 2 je fakt upa bozííííí se urcite juknete nekde *1* *14* *14* *4* *14* *14* jj a mimochodem jsem upa nejvetší fanynka Seleny *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: opinion
ty máš pravdu,ale ještě si myslím,že Miley Cyrus je nejlepsí *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *8* *8* -
Re: hehe
to je prvda,ale miloval první Miley Cyrus.Ale Miley Cyrus byla hezčí *4* *4* *4* *4* *4* -
Nic nevidím
HHm ja koukam a vidím jen fakt moc hezkou holku a milou a když už tak ne namišlena ae namyšlená malej detail co? *1* *13* -
Sel a Demi
jj a kdyby ste se chteli dozvedet neco new o Selene nebo Demi Lovato tak tady http://selenaademi.blog.cz *4* -
aSI jj
Ja si myslím zhe to je pravda na netu se to hodne povída ae jako nemam to overeny zhe *1* -
Re: hehe
tak to by mě taky zajímalo....čistě ze zvědavosti -
hehe
no ja chcu vedet jestli to je pravda ze chodi z nickem jonasem ?? *9* *9* -
JJ
JJ videla ae jen aj a stejnak je to boží *1* *14* A v HSM4 ma hrat pry jako Sharpey aspon to ma napsany na jejím netu *3* -
seriál
ty jsi to už ten seriál viděla? *7*
A má hrát v HSM4 *9* -
Re: Caute ludia
HHm to ti tak verím *7* -
V hsm4?
A prej bude hrat v HSM4 jako Sharpey *1* *14* *15* -
This is best
Selena je moje upa nejlepší herečka good zpíva je moc hezká a není blbá *1* Má suprovy serialy treba Wizards of Waverly Place *14* PROSTE JSEM JEJÍ NEJVETŠÍ FANYNKA UPA JI ZBOŽNUJU *14* *14* *14* -
opinion
Teda když ta trojka Miley,Demi a Selena.....myslím,že všechny jsou talentované jak zpěvačky tak i herečky....ale osobně přes všechny drby mi je nejsympatičtější Miley.....Je mi jedno co se o ní píše.....ale kdo nebyl v jejim věku v pubertě.......Demi to je taková milá hodná holka.....nic proti ní.....a Selena-úžasný písičky.....ale svou rolí v HM mi nesedla...jasný,měla to předepsaný a nemůže za to...........ale je to můj názor.........ciao -
Re: Re: Selena is best
TELL ME SOMETHING I DONT NOW,FLY TO YOUR HEART,BANG A DRUM,CRUELLA DE VIL,A ESTE PIESEN Z FILMU WIZARDS OF WAVERLY PLACE KDE HRALA. -
Re: Selena is best
prosím tě můžeš mi napsat názvy všech jejichpísní po případě CD *4* *4* dííky -
Caute ludia
Nazdar ludia.Verte tomu alebo nie ja som si dnes písal so Selenou.Je este lepsia ako si myslíte.Ozvite sa mi.Ale informacie neposkitujem.čus. -
Re: Selenka
Tak s tým suhlsím. *3* *3* *3* -
Selenka
selenka je boží!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*