-
Víš jak?? Jednoduše jak tam je u osobnosti napsáno stát se fanouškem tak na to klikneš a ono ti to pak napíše jestli se chceš zaregistrovat*15*jo a doporučím ti jednoho fešááááákaaaaaa- PAUL WESLEY*14* please přidej se do klubu
-
Hej mojí kámošce viki se líbí justyn co na něm všichni máte lidi . Zpívá jako holka tato teda hůř:-( :-(
-
to, že se kamarádí s Taylor neznamená, že je na holky
-
pls, jak se tady registruje?
-
Seleno,, jseš moc uzasn holka,, dobre hrajes,.,, ale jen jedna chiba v tobě je ty fotky, mirni asi nemusim rikat jake fotky,,. ne? *4*
-
Tak jo lidi vy vůbec nevíte která bije...*16*
Má se to takto:
Jo něco málo že Selena políbila Taylor na tvář ale to byla jen kamarádská pusa*3**3*lesba rozhodně není!!!!a jo to s Justinem...ti už se dávno rozešli Justyn prý od té doby co se dozvěděl o tom že je otcem tak ji už nechce ani vidět....jak smutné.....*13**13**13**13* -
Ale to je jen přátelský vztah *1*
-
Selena Gomez a Taylor Swift to je blbost! Jsou jen nejlepší kamarádky.
-
Seleno ty seš na holky
-
Seleno Justin tě podvádí s .......... ted nevím nemůžu se vspomenout
-
Seleno mám tě mooooc ráda.
Seš fakt ´pěkná.
A sem ráda že zase chodíš z Justinem Bíbrem.
Vy dva ste pěkný a skvělý pár.
Ty seš pěkná a Justin je pěknej.
Prostě ste pěknej pár.
Moje babička tě má ráda , moje maminka , můj děda prostě všichni.
Doufám že vám to dlouho vydrží až do smrti z Justinem.
Doufám.
A dělá mi radost že ti můžu psát. -
Fakt já to někde za slechla ale nevěřila ale dík že sto tam dala.Alspoň mam jasno
-
Fakt já to někde za slechla ale neveřila
-
selena je chudák má dítě s justinem bieberem a oni se rozešli v prosinci v roce 2012 *8* *8* *8* *8* *8* *8*
-
Jestli ji nehrála Sel, tak ji mohla hrát už jedině Demi Lovato...
-
SELENA PREJ HRÁLA TU ZPĚVAČKU V HANNAH MONTANĚ. MYSLÍM, ŽE SE JMENOVALA MIKAYLA. ■⊙/@$ hustý!!!!!! fakt hustýýýýý!!!!!!! :D :D :D ○○○ €
-
Proč by měla žít na Slovensku? Ty tam bydlíš??
-
I love my fans.
Selena gomez *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *2* *7* *7* *5* *5* *5* *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *1* *1* -
Búú vole to asi nevím...ty vole jenom chci nahnat fanoušky vole
-
Super ,ale tady jsi na stránce Seleny. Ne nějakého Paula!