Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojte lidi dali byste LIKE na tuto stránku?? ..prosíím hrozně moc by pro mě znamenalo mít aspon pár Lajku :)) je to pro všechny co nesnáší školu :)) pokud jsi že nesnášíš školu tak tě uvítam na mé strande :)) DĚKUJI :-*
    http://www.facebook.com/NesnasimOtazkuTesisSeDoSkoly
  • selena je super spěvačka a super herečka mysdlím že by vyhrat měla *2* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • je pekna na kazdej fotke ale velka skoda ze chodi s bieberom *10*
  • http://tinyurl.com/9bfzkfh , tohle by se fandům Seleny mohlo líbit
  • Hlasujte pro Selenu v soutěži o nejkrásnější Disney Hvězdu :)
    http://denik-silene-holky.blog.cz/1208/nejhezci-hvezda-disney-channel
  • Jak víš:D
  • I dyž bydlím v havířově klidně bych jela do Prahy!!:D miluju Selenu:)
  • sel je fakt dobrá . jen nechápu proč chodí s bieberem . ale co když se milují není co řešit. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • selena je určitě nejjj lepší ,než ty jiný herečky z disney chanel a vubec je lepší herečka než většina . a to je ji jen 20 *4* *1* *2*
  • Kéž by Sel. přijela někdy do prahy. ale to se asi ani nestane :(
  • je skvělá herečka i zpěvačka . nechápu proč v top osobnostech není 1 *4* *1*
  • gomes
  • selena je moc krasna
  • ty ses ptala jak se ma selena ja ti odpovim uzasne *4*
  • *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *16* je malinko uzasna *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • aahojjjjjj jak se mas seleno si uzasna *4* *16* *12* *11* *9* *8* *7* *6* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *15* *2* *1* *1*
  • na nektere zpevačky uplne zuřim *16* ale na selenu moc ne *1* nekdo napsal ze selenu nemusi neze bych ji mela nejrači ze všech zpevaček na svete no ale je krasna ma krasne pisničky a filmy neni čeho by se mi na ni nelibilo rozhodne mam rači skupinu mirami *14* a ješte nekdy nekdo napište treb hnet třeba hnet kdo chce třeba ty *14* *1* *3*
  • Já Selenu ani nemusím, ale ani mi není nějak protivná. Myslím, že je to velmi krásná holka ať už každý říká co chce,je krásná to bez debat. Jako herečka je velmi talentovaná vůbec mi přijde z těch Disney holek nejlepší, ale jako zpěvačka je dost průměrná, přeci jen ty její koncerty zní trochu falešně a nemá hlas, aby překřičela publikum, ale její písničky jsou hezké a na playbacku se poslouchají velmi dobře. Jako osobu ji nemůžu soudit, protože ji neznám, ale z toho co jsem s ní četla a viděla nějaké rozhovory, je mi celkem sympatická. Na to, že má 20 let má vše o čem holka sní, peníze, krásu, slávu, lásku . Ať už je Justin jakýkoliv ona je s ním šťastná a to je nejdůležitější. Má 20 let určitě si ho nevezme a čekají na ni jiné lásky, ale pokud je teď šťasná není co řešit, to je asi tak vše, co jsem chtěla napsat. *3*
  • ahoj selen maš baječne filmy a pisničky i kdyz nemaš narozky pišu hodne lasky štesti zdravi *14* *14* *14* *5* *7* *8* *1* *14* *14*
  • selen mam jeden tvuj film uz nevim jak se jmenuje a přeji ti dalši krasne filmy a pisničky *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit