Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • verik93
    Selenator má pravdu ! V čem se má asi Sel podle tebe zlepšit? Ona je dokonalá ale to ty nemůžeš vědět, protože nejsi fanoušek ani zdaleka! *8*
    ona a Justin jsou nejkrásnější pár Hollywoodu ♥
  • Selena Gomez jeNEJLEPŠÍ podle mě! *4* *4* *14*
  • od jej sameho zaciatku som bol do nej bucnutia je prekrasna kocka najradsej mam jej hlas a pote jej sexy zadok a cecky
  • Keby nechodila s Justinom tak by to bolo lepšie.....
    *10*
  • ona je uzasna selena mam ji strasne rada nadherne spiva prodtre nemam slov *2* *2* *2* *2* *2* *2* *14*
  • mam Justina a selemu rada jsem jejich fanynka *3*
  • Mimochodem jsem taky její správce takže mě informujte kdyby tu někdo psal nevhodné příspěvky :)..
  • Ahoj :) Už to budou téměř 3 roky co jsem tady a ráda bych se vás zeptala jak dlouho už Sel obdivujete a co na ni máte nejradši ? :)
  • Selenator
    Že se k sobě nehodí? Tak to si asi slepá ..
  • Andrejka10
    První diskuse hahaha
  • stormgirl
    Vím. Četla jsem na http://hqselena.blog.cz/ *3*
  • Selenator
    Sel natáčela klip k písničce Hit The Lights :)
  • MileyCyrusLove
    Cože? Na klavír?
  • stormgirl
    Čusky!! Co je nového??? *3* *5*
  • Nic proti ale oni dva se k sobe nehodi a to selenu a JB. nemam v lasce,ale oni 2 k sobe nejdou a fakt by me zajimalo co oni 2 maji spolecneho ??
  • Selenator
    hraje na klavír ..
  • ronnieselly
    nevím určitě,ale zdá se mi že hraje na klavír ale nevím určitě !!

!Верча!
  • ahojte nevíte náhodou jestli umí Sel hrát na nějaký hudební nástroj? No, víte je to zpěvačka tak by aspoń měla umět hrát na klavír a nebo něco takového :D
  • ronnieselly
    nezavid ji ze ona ma justina a ty ne , vzdyt je uplne normalni nato aby ji nemeli radi kvuli justinovi .. =P
  • ronnieselly
    n

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit