-
ježiši!!
Tohle má bejt diskuze o Sel! A né o hádádní!! Jako každej by chcěl aby jeho oblíbenec byl první, ale musíte všichni uznat, že Miley je prostě teď pořád eště oblíbenější než Sel!! Sakra vždyť je jedno jestli je Sel 1. nebo 50.! Jestli vám de jenom o to aby byla první a o nic víc tak to ste fakt dobrý! Proč se spolu hádáte? Vy se nesnášíte, ale musíte se furt hádat! Tak si sebe prostě nevšímejte ne ? Už ste fakt že na ránu .. Tohle je diskuze .. Chudák Sel, nepřála bych jí aby to viděla. -
-
Re: ježiši!!
PRO NÁS JE SEL ! -
Re: ježiši!!
souhlas.. jediná rozumná na diskusi sel *3* *4* *14* -
-
Re: Re: ježiši!!
Zalez armenaku! -
-
Re: Re: Re: ježiši!!
jedinej kdo by měl zmizel si tu ty! fakt kráva, když to řeknu upřímě! to ty tu vyvoláváš ty hádky, jestli ti to nedošlo !! -
-
Re: Re: Re: Re: ježiši!!
A abys mě náhodou nepoučila i že neumim číst tak jedinej kdo by tu měl zalézt si ty :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ježiši!!
panebože jedinej kdo tady na týhle diskusi má mozek je "sel.96" ona jediná chápe jak to je a jak by to mělo bejt... nechápete že je uplně normální se bavit na diskusi určitě osoby o někom jiném..... ale tak pokud někdo přijde na diskusi a příkladem je to že přijde a začne že Miley je ***** a ****** a že Selena je lepší tak to už je trochu něco jinýho... ale když se normálně bavíme stylem... čaw... tak co jak vede selena v žebříčku ??.. je druhá... aha tak to newa... stejně jsou obě skvělý.... --> takhle by to mělo vypadat.. kdyby nás viděla selena nebo miley tak se nám vysmějou... říkáte si fanoušci ale chováte se jako sprominutím h****vé!!! *16*
chovejte se trošku na úrovni..... já vím že se na každé diskusi najdou lidi kteří začnou kecat o tom jak maj skype selena ( nebo miley ) a že si s ní volali a viděli ji přes webku... ale to přece není možný aby je každej viděl.. to by potom miley ani selena neměli žádný soukromí přeci... *9* *9* *15* -
nemá! je to kráva namyšlená ať už se vám to líbí nebo ne! -
SORRY ALE TA KRISTYNAJACKSON MA PRAVDU !
-
-
-
Re: Re: Re: ježiši!!
sklapni kravko!! *8* *15*
-
-
-
-
Vzkaz
Janet jestli je ti opravdu 22 jak říkáš tak se máš za co stydět holka.Jak to vypadá máme víc rozumu než ty. -
Jo víste všící uejti nebo blbíí alé všícis te pí** nebo tu pi** mate podsebou !!!!!!!!!!! tak nevím co vam je a fakt mě to nezajima že sem vast naštvala fakt ste mi všící u pi**
Aty CEA co ej to za jmeno Violettaleon nehraj sí na co nemáš jo aj sem pí** protože ju mám podsebou nemám podsebou k*k*t
Aty co si hrala na Beyonce a ivannu bagovou ty si nejvetší pí* ze vššech
Náty a ja sme možná pí** alé nejsme trapačky jako ví !!! :DD
Mám vas v pi** a ji váš nazor ahaha
*10* *10* *10* -
Ahoj ma moc hesky pisnicky i filmy
-
reklama
Ahoj mám pro vás menší reklamu koukněte pls na blog Hollywoood-star.blog.cz
Díky :-)Je to blog o všech ceelbritách a pls hlasujte v anketě o které star chcete novinky :-) -
Nechápu, jak může někdo nemít rád Selenu. Každý den se koukám na osobnosti a přibide tu asi 15x nelíbí. To nechápu. Je skvělá.
-
Ještě nikdy jsem neviděl tak krásnou holku jako je Selena Gomez. Znám ji už několik let a ještě nikdy jsem neviděl nikoho krásnějšího. Selena Gomez je prostě nejlepší zpěvačka, herečka a módní návrhářka.
-
*14* alena je super její písne jsou nadherné *14*
-
Selena je krásná a perfektní zpěvačka *14* *14* *14*
-
Ahoj. jsi fajn spevacka mam te rada *14* *14* *14*