-
wsetko naj
trosku neskoro ale aj tak wsetko najlepsie Selenka :D *14* *14* -
Vše nej! =) =o*
Vše nejlepší Selenko k tvým krásným 18-tým narozeninám.. *14* *14* I love Sely.. *14* -
selena
trosku neskoro ale wsetko najplesie Selena *14* -
Blogíísek!!
Ahoj lidi prosím koukněte se na můj blog: seeleenkaaagaagaa.blog.cz
Přidejt e nějakej komentář pls
Dííííky *1* *3* -
-
Re: Blogíísek!!
http://seeleenkaaagaagaa.blog.cz
-
-
Monte Carlo
Natáčela Sel někdy film Monte Carlo, protože jsem to někde slyšela, ale nemůžu ho nikde najít, tak kdyžtak dík :-) -
-
Re: Monte Carlo
Ano, Selena ho natáčela až do poloviny července a premiéru má mít až v roce 2011. :) -
-
Re: Re: Monte Carlo
Neviete ci je este najlepsou kamaratkou demi? Ze selena hrdo potvrdila ze Taylor Swift je naj kamooskou. -
Re: Re: Monte Carlo
Až v roce 2011? Tak to je docela za dlouho, ale počkám si doufám že bude stát za to a jinak dík *1* -
-
Re: Re: Re: Monte Carlo
To ano, bohužel, ale podle mě to podle fotek a obsazení bude super:) Ale mám jednu skvělou zprávu - už 23.9. bude v ČR premiéra Seleniného filmu Ramona and Beezus, který má skvělé recenze! -
-
Re: Re: Re: Re: Monte Carlo
v kine neni nikde psano ze to bude a jestli nekde jo pls posli mi odkaz. dekuju *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo
už se moc těšim na Ramonu a Beezus, ale asi si to pustim v angličtině s titulkama, to je lepší, protože tam jsou jejich hlasy
už se těěěěěěěěěěěěěěšim :D -
Re: Re: Re: Re: Re: Monte Carlo
Já jsem psala do jednoho kina a psali, že to určitě mají v plánu ;) Není to tam ještě napsáno, protože je to až za dlouho.
-
-
-
-
-
-
Všechno nejlepší Sel
Všechno nejlepší Sel,užij si narozky <3 *14* *4* *14* *3* *4* *1* -
Vše nej
Všechno nejlepší seleno -
Vsechno nejlesi
Vsechno nejlepšíí k 18.narozeninam.. *4* -