-
new song
Ta její new písnička je super :0) -
selena
Selenka je super herečka a zpěvačka a song naturally je boží -
-
Re: selena
Tak to jo!!
-
-
.......
Člověk by neřekl že Sel už za měsíc(bez 2 dnů) bude 18.... *14* -
vím
se mnou *14* *3* -
kluci
ahoj,nevite skym selena tedkom chodí ? *4* -
-
Re: kluci
S Matthiasem Schweighoferem -
Re: kluci
Sel je zatím sama, nejsou zprávy o tom že by zrovna teď s někým chodila :) -
-
Re: Re: kluci
keci ale říká se že má *4* *4* -
Re: Re: kluci
těžko-
má kluka *1*
-
-
-
Selenka
Ahojky Lidi,Selena Gomez je upe nejlepší celebrita ( podle méého názoru )...Je hezká,hezky zpívá a je i určitě dooost chytrá...Hézly se oblíká a Má ÚÚÚÚÚÚÚžasný písničky...ŽERU TĚ SELENKO.... *4* *4* -
Naturally
Selenu nemám ráda, ale musím uznat, že song a klip NATURALLY je opravdu excelentní..:).. -
-
Re: Naturally
Jsem ráda, že existují i lidi, kteří třeba moc nemusejí nějakou celebritu, ale nenadávají na ni a naopak třeba i když se jim něco líbí, tak to řeknou a nejsou zaujatí tím, že ji nemají rádi :) Protože je jasné, že každý nemůže mít rád všechny a prostě názor má každý svůj :) -
-
Re: Re: Naturally
Jo je to jako já k Miley...Její písničky jsou parádní....ale ona mě nák nezajíma
-
-
-
ivo
cau nevite kde sehnat plakat se sele nou gomez a nebo kde ma koncerty dik *4* *4* *4* -
-
Re: ivo
Koncerty má po Americe a plakáty seženeš v časopisech. -
-
Re: Re: ivo
ale v jakych napises plis *4* *4* -
-
Re: Re: Re: ivo
nedávno byl myslím v bravíčku... *10*
-
-
-
-
word tour
nevíte jestli bude mít sell turné po evropě?díkes
*1* -
-
Re: word tour
rozhodně jo...Slyšela jsem že někde v Praze někdy do konce roku...A vstup by měl bejjt hodně levný *14* -
-
Re: Re: word tour
fakt??
selena bude v praze?, ted by chtěli ještě zjistit kdy..... *14*
-
-
-
Selena
dneska jsem se ve škole nudila a poslouchala MP3 a přemýšlela jsem.... Má vůbec Selena nějaké sourozence?? co jsem tak projížděla net tak jsem nikde nenašla zmínku, že by nějaké měla ale vůbec newím... takže jestli někdo víte tak mi prosím řekněte.... děsně mi to vrtá hlavou... děkuju..:D *7* -
-
Re: Selena
selena je jedináček *4* -
Re: Selena
Sel je jedináček:) Její mamka ji měla v 16letech a s otcem byla jen krátkou dobu a pak se rozvedli,takže sourozence nemá. Blízcí ji jsou její bratranec Brandon a sestřenice Priscilla:) -
-
Re: Re: Selena
Jo za to její maminu moc obdivuju, že si v 16ti nechala dítě....A hlavně ji za to moc děkuju :-*....že Selenku takhle vychovala....Kdo ví kde by teď Sel byla nebo jak by se chovala...Selenka je po ní ...zodpovědná a krásná slečna...(vyděla jsem je na fotce....jsou si neuvěřitelně podobné) *14* *14* *14* -
Re: Re: Selena
Páni, to jem ani nevěděla.. *9* Děkuju za informaci.. *4*
Jinak Sely je na titulní stránce Top Dívky a moc ji to tam sluší.. *14* A dobrý článek tam.. *1* *14* Ale to už nejspíš víte.. *4*
-
-