-
nechápu proč se zase stim Bieberem rozešla ?
-
Tato stranka je fajn jen nevim jak mohhou vedet jejich vahu,vysku,velikost bot atd.
-
-
Jenom vyska je dobre, jinak vsechno ostatni je ve skutecnosti trochu jinak. Ja to vim, protoze ji znam uz 6 let. Dokonce jsem se s ni setkal v Los Angeles po jednom koncerte.
-
-
Tyyy jo se mas sellena gomez je moje nejoblibenejsi zpevacka. Moc ti zavidim a diky za odpoved
-
-
Byl jsem v Americe 24 dnů, z toho 12 dnů pracovně. Je štěstí že jsem tam byl, protože věřím, že se s ní už nikdy v životě nepotkám, jedině kdyby přiletěla sem do Česka, tak by jsem přišel na její koncert.
-
-
Ještě jsem se s ní vyfotil, to je moje největší památka.
PS: Každý kdo má rád Selenu Gomez, tak tomu přeji to samé, co se stalo mně. *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Moje 2. nejlepší zpěvačka.
-
omg ved moja kamaratka meria ties ako selena gomez 165 cm
ja som si mislela ze je moc vysoka ale to mi je jedno ajtak je moja naj spevačka *2* *3* *14* *5* *5* *6* -
nemá náhodou ségru Becky G?
-
-
nene,Becky G má stejný příjmení,ale není to sestra Seleny
-
Jo no, vždyť maj stejný přijmení
-
-
Bohužel to tak není, její (selenina) sestra je Gracie Elliot Teefey. Moc Seleně závidím, že má mladší sestru.
-
-
-
katy perry a lady gaga a selene gomez jsou nej *1*
-
Ahoj Seleno, moc ti to závidím že jsi hvězda jednou by jsem chtěla být jako ty. Moc hezky se oblíkáš, jak to děláš? Jsi fakt super jadnou by jsem tě chtěla potkat ale to se asi nestane *9* jsem tvůj největší fanda pa LEA KLEINOVÁ
-
Jak to ze ve vtazich uz nema JB ,vzdyt s nim chodila a podle me ,jeste bude s nim chodit jsou (byli) spolu krasni !! ;)
-
selena je super a moc hezka a taky jsem rada ze uz nechodi justinem biberem a jeste kdyz ji nekdo nema rad proc tu chodi
-
-
Ona s Justinem chodí *3*
-
-
Nenarodila se Hustonu nebo jak se to píše ale v Gand Parie. Jinak je skvela.