-
BG!
Ahojky.. *3*
28.1. vyšlo nový Bravo girl a je tam na titulní straně Selenka a je tam s ní článek: Den se Selenou Gomez.. *3* *4*
Dyžtak promiňte, že vám to tu sem píšu, jestli už o tom víte.. *3* -
-
Re: BG!
já o tom sice vim ale ještě ho furt nemam *9* pač ho u nás už neměli ale neska semho viděla u nás v jinym krámě tak sem jim řekla at mi ho schovaj a oni souhlasili!!! tak si plo něj zejtra zajdu *1* -
-
Re: Re: BG!
Jj..Takže už ho máš dneska doma nejspíš.. *4*
-
-
Re: BG!
Jj, už ho mám doma *3* *3*
Moc jí to tam sluší!!!! *14*
-
-
Soutěž
Ahojky, jenom vám chci říct, že mám na blogu soutěž týkající se Sel:) budete mít za úkol zhodnotit její outfit :) Kdybyste měli zájem, více infa tady:
http://selenagomez-all.blo g.cz/1001/fashion-police-prihlaska -
-
Re: Soutěž
Jj to je super!!!!! *14* !!! *14* !!! *14*
Já rozodně hodnotit budu protože Sel má ten nej styl!!!!A už se těším na tu její kolekci!!!!! *14* !!! *14*
-
-
hi everybody
Hello all fans of Selena Gomez! How are you? I have a question: is selena gomez your main idol, or you can change some other? and I hope some of you knows the American. :D So here Have a nice and Please Stop Selenky to say it sounds stupid!
bye bye every1♥ -
můžu?
ahoj občas sem sem něco napsala jako neregistrovaná Anča bo Anče ale neska sem se konečně zaregistrovala tk doufám že nevadí přidala sem i něake fotečky se Sel ale ještě se neráčili objevit tk pp *14* *14* *3* -
-
Re: můžu?
kikiss11 má úplnou pravdu :o) Jsme naopak hrozně rádi za každého fanouška :o)) -
-
Re: Re: můžu?
tak díkec *14* *14*
-
-
Re: můžu?
Ahojky, no jasně že váháš!!! *1*
Sel má už něco přes 4000 fanoušků a my budeme jen rádi když jich bude mít co nejvíc!!!! *14*
Jinak máš fakt pěknou fotku!:D *14*
-
-
Wow!!!!
Tyjo!!!Sel má na osobností přes 4000 fanoušků!!!!To je super!!!
*14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Wow!!!!
Jn, je to úžasné *14* *14*
-
-
Bravo girl
Ahojky, už mám to nové bravo girl a musím říct ten den se Selenou je naprosto úžasný!! určitě doporučuji si to koupit anebo si ten článek někde přečíst, protože to je úplně úžasné, a ty fotky z naturally jsou krásné!! *3* -
-
Re: Bravo girl
Jo já to mam taky a ty fotečky jsou prostě beest!!!taky doporučuju všem.. *3* *4* *14* *14*
-
-
.
-
-
Re: SellyGomez...
se svým tátou? no to už je dost zoufalá a ten koncert v čr nechceme -
Re: SellyGomez...
Ahoj já bych chtěla aby byla v ČR!!
Já vím že to psali, ale řekla bych že je to další pomluva, ten popcorn, mám ale pravda to není..Selena je bezva a nic takového by neudělala *3* ale to je můj názor..
-
-
.
-
-
Re: Dobrá Diskuze
časy se měěěěnííííí *1* *3* -
-
Re: Re: Dobrá Diskuze
jj to mas teda sakra pravdu ze se meni poradne sem napiseme pravdu a at to vi cely svet pri nejmensim aspon ty osobnosti *10* je to husa blba debilni -
-
Re: Re: Re: Dobrá Diskuze
to husa debilní lidi po ní chtěj podpis a ona jim řekne že nemůže že žere zmrlinu.Je to taková dilina že už větší na světě neni.
-
-
-
-
BG :)
Zítra vychází nová Bravo Girl a na titulce bude Selly...Tak honem rychle kupujte xD -
Ahoj
Ahoj, doufám že vám nebude vadit když se k vám přidám.. *4* -
-
Re: Ahoj
co blázníš nebude sme rádi za každého Selenky fanouška *14* *1* *14* -
-
Re: Re: Ahoj
Jo, já si přidám skoro každýho kdo má Selenku rád, někdy tu nejsem nebo na to zapomenu *1* -
přesně..vítám tě tady..přidám si tě *3* -
děkuju *3*
-
-