-
Ahoj
Je tu někdo?? *7* *15* -
-
Re: Ahoj
Ahojky já.. *4* -
-
Re: Re: Ahoj
Ahojík jak se máš?
*4* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
dobře a ty?? *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Taky.. *4* a Co jsi dostala k Vánocům?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
No já dostala Mp4a už jsem si tam dala Selenky písničky..oblečení...a ještě plyšákyno a nějakou tu kosmetiku..tak se měj a zase přijdˇ ať si pokecáme *15* *15* *1* *1* Páá -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Novej telefon,oblečení...a takovou figurku psa velkou asi 30cm no a pak jetšě prašule a mamka mi potom dala ještě nějaký časopisy jako Bravo a tak..a co ty hele já už musim pa *9* Pááá *4* I LOVE SELENUSKA *14* *14*
-
-
-
-
-
-
mOžEM
Hej môžem si tu s vami písať? Inak som správce Selenky a keby tu bol taký čo Sel nadáva a ja si to nevšimnem písnite do vzkazov *14* *14*
I love Selena!!!
A krásne Vianoce... -
-
Re: mOžEM
Přesně tak všichni co mají Sel alespoň trošku rádi a nebo jí maj moc moc sem můžou psát..Ale ty nadávky jsou příšerný..že je to baví.. *3* -
Re: mOžEM
TAK TO JE JASNÝ,ŽE SI MŮŽEŠ PSÁT. *3* . JUCHŮ,VÁNOCE JSOU TADY. *15* *14* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJRTNÍK. THE END.
-
-
vánoce
já vám taky přeju krásné vánoce a hodně dáárečkuuu *14* a tky hodně Selenky *14* *14* -
-
Re: vánoce
NO TO HLAVNĚ. *14* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: vánoce
Krásné Vánoce. *1* *1* *3* *14* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: vánoce
Trošku opožděně Krásné Vánoce..a šťastný Nový rok.. *4*
-
-
-
-
Šťastné a Veselé
Ahojky, tak taky vám všem přeju Šťastné a Veselé Vánoce, užijte si je, ať jsou jen plné pohody a dárků :o** Doufám, že v budoucím roce Sel ještě přibyde kupa fanoušků :o)) -
-
Re: Šťastné a Veselé
A JÁ DOUFÁM,ŽE NÁM VŠEM PŘIBYDE TAKY KUPA NOVÝCH PLAKÁTŮ SE SELENOU. *14* *3* *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Šťastné a Veselé
Já taky:) -
-
Re: Re: Re: Šťastné a Veselé
*3* *14* *4* *14* *3* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
Ahojík
Ahojky..To bravo je suprový teda až na tu první stranu to je snad poprvý kde se mi Sel nelíbí..ALE selenka je jinak moc krásná.. *4* -
-
Re: Ahojík
Já sem si taky koupila to BRAVO a tam to Selence moooooc slušíí!!!!Sel je prostě BEST!!!!! *14* *14* *14* -
Re: Ahojík
Já ho nemám ale na Blogu Vikisky jsou scany takže jsem si to přečetla jinak pro Vikiska : máš moc krásnej blog..
NO jenom jsem vám chtěla popřát krásné Vánoce zejtra sem nepřijdu..No tak i 3ťastnej Novej ROk AHOJ *3* -
-
Re: Re: Ahojík
Jo já sem taky asi zejtra nepřijdu
Jinak SEL přeju ti Krásný Vánoce a Nový rok...
A vám všem na týhle diskusi taky Krásné vánoce vám přeju.. *4* -
-
Re: Re: Re: Ahojík
DÍKY MOC. JÁ TOBĚ A VŠEM OSTATNÍM TAKY PŘEJI KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK. A AT NÁM V NOVÉM ROCE DÁVAJÍ HODNĚ PLAKÁTŮ SE SELENOU. *3* *14* *3* *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Ahojík
jooo co nejvíc plakátků... *14*
-
-
-
-
-
Bravo
No nic, za chvíli si asi půjdu pro to Bravo a pak to nascenuju a dám si to na blog:) Už toho vím víc, je tam prý článek o ní a o Taylor Swift :) už se těším :) -
-
Re: Bravo
TAKY MÁM UŽ TO BRAVO. JE TO DOBRÝ,ALE TA TITULNÍ STRANA JE FAKT DIVNÁ. ASI NĚJAK RETUŠOVANÝ. *7* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Bravo
Jj taky už ho mám, no tu přední stranu nějak divně upravili... Přijde mi, že ty oči snad ani nejsou Seleny.. Ale jinak je ten článek hezký, je to o silném přátelství Sel a Taylor :) -
-
Re: Re: Re: Bravo
TO BUDOU JEJÍ OČI,ALE VYRETUŠOVANÝ. NO NIC MOC. TAN ČLÁNEK UVNITŘ JE LEPŠÍ. *14* .TVŮJ 101. LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
Jinak podle mě to bude tento článek:
http://selenagomez-all .blog.cz/0911/bravo-de-c-47-09
-
-
SELENA
UŽ BY MOHLI DÁT NĚJAKÝ PLAKÁT SE SELENOU. ALE JEN S NÍ. NE ABY TAM S NÍ BYLI I JINÍ. *9* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK .THE END. -
-
Re: SELENA
To jo no :(( V Německu bývají plakáty Seleny často a taťka mi to občas vozí, tak aspoň za to jsem moc ráda, ale do českých by jich měli dávát víc :( -
-
Re: Re: SELENA
JÁ SI TAKY OBČAS KOUPÍM TO NĚMECKÝ BRAVO NEBO POPCORN. NIC VÍC U NÁS NEPRODÁVAJÍ. *9* ASPON O TOM NEVÍM. JO VLASTNĚ PRODÁVAJÍ I RUSKÝ BRAVO,ALE TO NENÍ NIC MOC A NAVÍC JE TO JEN V PRAZE. *9* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
Re: SELENA
To jo *3*
-
-
Bravo
Zítra vychází nové Bravo a Sel je na přední straně! *14* Juchů! Hned zítra si ho musím koupit :) -
-
hele ted na to koukám a ta fotka je náká upravená mam tm náky divný oči *9* *1* awe i tk bezva *14* -
-
Re: Re: Bravo
Jj, divně to upravili .. :(
-
-
tvl tk to už nebylo hoooooooodně dlouho v bravu awe konečně *1* *14* *14* *14* *14* -
Tak to si ho musím hned koupit!!!! *14* *14* *14* Selenka je skvělá!!!! *14* *14* -
Jůůůů!!já si ho taky koupím.. *3* *14* -
JÉ,TAK TO JÁ TAKY. *14* *3* *14* *15* .TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
VÁNOCE
ČAUKY,JAK SE TĚŠÍTE NA VÁNOCE? JÁ TAK NORMÁLNĚ. *4* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: VÁNOCE
Já taky normálně *4* -
Re: VÁNOCE
Já hrozně mooc :) Úplně nejvíc :)
-
-
pro: _vikiska_
jj to je on akorát že ty ho máš v němčině *1* -
-
Re: pro: _vikiska_
Jj to je mi jasné :D No neva stejně si to koupím i v čěštině, ptže v německy neumím :D:D -
-
Re: Re: pro: _vikiska_
já taky n mam i nákej italskej článek awe nemůžu si ho přečíst ptž neumim ani italsky *1*
-
-