-
ahojík
AHOJKY!!Sel se nám sice moc nepohnula *9* ale máme už 883 komentíků... *15* *15* všichni se moc snažíme a to je dobře..takže jen tak dál *4* Ahojky Sandra (Selenka.1) -
-
Re: ahojík
ALE SNAD SE NÁM POHNE VZHŮRU. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: ahojík
Tjn...mohla by jít vějš *14* *14* -
-
Re: Re: Re: ahojík
PÁNI,JE TO TU 3-KRÁT. *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: ahojík
Ups... xD *9* *15* *15* Stane se...tolikrát sem to nechtěla *15* *15* *15*
-
-
-
Re: Re: ahojík
Tjn...mohla by jít vějš *14* *14*
-
-
-
Selena Gomez
Selena Gomez je lepší zpěvačka,i lepší herečka,a je pěkná a Hana Montana písne si nepíše sama
(LAMA) herectví FUUUUUUJ -
-
Re: Selena Gomez
jo sel je NEJLEPSI!!! *14* *14* pokud nebudeš proti přidám si tě do prátel..dyžtak se vymaž.. *3*
-
-
HALO
TAK JSEM TADY A SNAŽÍM SE. *15* . JO ŽÁDNÝ ŠKAREDÝ KOMENTÁŘ SE TU NEOBJEVUJE. *4* . JEN TAK DÁL. *14* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: HALO
Ahoj *15* -
-
Re: Re: HALO
NO AHOJKY. *15* *1* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: HALO
ahojky *4* no to je dobře kdyby sem chodil zase ten RR! *8* no to je jedno nebudem si kazit dobrou náladu na téhle diskusi *3* -
-
Re: Re: Re: Re: HALO
JO TEN RRR NÁM NESTOJÍ ZA TO, ABY JSME SI KAZILI DISKUZI. *3* . TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
:)
Tak já nějak začnu... *4*
Ahojky jak se máte?? -
-
Re: :)
Tak teda ahoj,jó dobře a co ty? *15* -
-
Re: Re: :)
jo super.. *3*
-
-
hele, tak já budu už muset tak se tu mějte pa *4*
-
-
AHOJ!
Ahojky promiňte..ale všimněte si že Megan fox za chvilku bude mít víc náštěvnosti než naše SEL..a Selenka bude na 10.místě...vim že se všichni moc snažíme, ale myslim že bysme to měli trošku napravit.. *3* -
-
Re: AHOJ!
ACH JO. *9* . JÁ SE SNAŽÍM NA MAXIMUM. *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: AHOJ!
Jojo ale když on tady někdo něco napíše a odhlásí se aby se neřeklo...musíme sem víc psát.. *3* *14* -
-
Re: Re: Re: AHOJ!
jo jo, všichni se moc snažíme..ale asi se budem muset snažit víc.. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: AHOJ!
Jj souhlasim *3*
-
-
-
-
-
KUK
DÍKY. *3* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
:)
Ahoj docela mě překvapil ten nárust novych příspevků:) Bohužel tu byly i docela dost negativní komentáře a určitě je to skvelé ,že se Sel zastávate:), ale myslím že takové lidi kteří Sel nadávají tímhle nepřesvedčíte naopak ješte víc vám budou chtít dokázat jak ji nesnáší,verte tomu sama jsem to zažila když jsem Selenu půlrok bránila:) Myslím že je lepší je nechat na pokoji!!! My o Sel víme sví a milujem ji *14* a ostatním to může byt jedno:) -
-
jo My SELENU milujem a on(a) ne já už si RR! všímat nebudu možná dá pokoj...řekla si to moc pěkně.. *3* -
Tos řekla pěkně :o) -
-
Re: Re: :)
Jojo přesně *3* *14*
-
-
JÁ SOUHLASÍM. NĚKDO SE PROSTĚ TÍM HÁDÁNÍM A POMLOUVÁNÍM USPOKOJUJE. *15* *15* *15* .TAKŽE AŽ TA NEBO TEN RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR DOSÁHNE USPOKOJENÍ,TAK MOŽNÁ VYPADNE. *1* . I KDYŽ MOŽNÁ TAKY NE. *9* . ALE TO JE JEDNO. AT TI ANTI FANOUŠCI JDOU DO PRDELKY. *15* . VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
ahoj
AHOOJKY...SELENA IS BEST!!!!I LOVE SEL!!!!WE LOVE SELENKA!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jo dobře Nikol ona je hrozně zbabělá nejdřív si dovoluje al potom už musí jít spinkat tak už si toho nebudem všímat a prostě se na ní vykašlem i kdyby sem psala všecko možný...ok? *3* -
-
Re: GOOD
jé promiň Nik já jsem si nevšimla že už tady nejsi tak pp *15* *15* *4*
-
-
jdi už někam ty debile
zapadni do zadku...a vypadni z týhle diskuse ty sračko která neumí nic jinýho než pomlouvat di už do pííííí** -
-
Re: jdi už někam ty debile
je ty neumis napsat ani piiiiici ses uboha *15* *15* -
-
Re: Re: jdi už někam ty debile
no nechci bejt sprostej debil jako jsi ty víš takhle to píšou normální lidi se slušnym chovánim ale to ty nikdy nemůžeš pochopit... *15* *15* tak už se seber a vypadni z naší diskusky -
-
Re: Re: Re: jdi už někam ty debile
jo du a jen proto ze me to tu neba tak bye picko *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jdi už někam ty debile
Bojíš se viď proto už jdeš ale to je dobře alespoň bude klid... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jdi už někam ty debile
*15* *15* *15* jdi a nevrať se jinak by ti vážně moje pěst mohla přilétnout na tvůj škaredý ksichtík *15* *15* *15* *1* *1* *15* *15*
-
-
-
-
-