Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicky0012

...

HELE UDĚLALA JSEM NA MÉM BLOGU WWW.BEST-STAR-HOLLYWOOD.BLOG.CZ ZÁPIS SB A BERU VŠECHNY TAK KDO CHCE SE PŘIHLAŠTE
  • ..

Selena je na 8.MEGA SUPERRRRRRRRR *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE SEL
    • princess_lucinkaa

Re: ..

JJ super... *14* *14* Kéž by byla vejš i NESSYYY *14* *14* Aspoň Selenka *14*
  • POMOC xD

ahoj všichni jak ste si určitě všimli Selenka stoupá výš a výš v žebříčku oblíbenosti ale já myslím že 9 je ještě málo myslím že má i na 8 takže je jasné co bych asi tak chtěla prosííím snažte se co nejvíce na ní chodit a pomáhat Děkuju protože ona si to zaslouží!!!! *1* *14* *14* *4*
    • britney-selena

Re: POMOC xD

at je co nejvýš *14*
      • Re: Re: POMOC xD

jj klidně i tu 5 *1* *14*
    • Re: POMOC xD

tk už máme 8 tk teď dáme 7 ne? *1* *14*
    • Re: POMOC xD

Budu se snažit..ptž si to taky myslim.. *4*
  • princess_lucinkaa

Prosim.. :o)

Holky,jenom sem se chtěla zeptat jestli by ste si ( ty co nemaj ) tak jestli by ste si přidali Vanessu Hudgens...páš si myslim že fan Sel a Nessy spolu vychází docela dobře...a kdo jí nemá rád tak si jí prostě nepřidejte a odpusťte si připomínky....NESSY A SEL SOU NEJ *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Prosim.. :o)

mě se líbí obě dvě jsou nejlepší na světě!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Prosim.. :o)

jjjj nejlepší,nejkrásnejší,nejtlent ovanější,nejoblíbenejší,prost e nej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Prosim.. :o)

mě se teda Vanessa Hudgens moc nelíbí ale některý písničky má fakt moc hezký takže pokud to pomůže oboum stranám tak si jí přidám *3*
      • princess_lucinkaa

Re: Re: Prosim.. :o)

Ok díky *3*
  • A ZASE JEDNA POPELKA

prosim, jestli to nekdo nahraval a kdyz to nekde date tak to napiste do novinek... ahooj!
  • zuza-nyje

...

Tyjo já měla vždycky Selenu tak ráda, byla jedna z mejch nejoblíbenějších osobností, ale jak začala chodit s Taylorem Lautnerem tak prostě mě to namíchlo tak, že jsem jí začala prostě nenávidět, protože Taylorek je prostě beeeestovní a nejkwáásnější a znáte to když vám někdo balí někoho koho vy, to nedopadně dobře !! No a tak jsem jí začala nenávidět, jenže když už se rozešly tak je vůči Taylorkovi neškodná, takže se jí snažím mít zas ráda, páč ona je skvělá herečka např. její role ve Wizárdech (Alex) je prostě fakt borkaa, ale jako všude hraje parádně!!! Jenže nějak mi nejde jí mít zas ráda já nwm proč já bych jí ráda měla zas ráda jako dřív ale zatím jí stejně většinou neřeknu jinak než Selpice nebo Selkráva ikdyž prostě nechci !!! *9*
    • Re: ...

wow tak to je smutný že si se na ni naštvala, doufám že to překousneš a začneš ji mít zase ráda :) jo, a můžu se zeptat jak Taylora balíš ty? Protože jestli jako nějak úspěšně tak mi dej radu mám totiž taky pár chlapíků vyhlídlejch v hollywoodu tak že bych to s něma zkusila :D ....hey promiň ale docela jsem se tomu tvýmu příspěvku zasmála. Nejsem si teda jistá jestli pochopíš proč, ale dík za veselej den :D
    • selena-fans

Re: ...

Nás nezaujíma ja toho Taylora neznášam *16* taylorpica! *16*
      • britney-selena

Re: Re: ...

taky nemám ráda Taylora *10* *5* *16* *15* *8*
      • Re: Re: ...

hele nevis kdy budou davat na HBO moderni popelku 2 se selenkou? jako ja sem to uz videl ale rad bych se kouknul znova...nekde sem tu cetl ze 20.11.2009 ale uz to zase nemuzu najit... *10* dik
        • Re: Re: Re: ...

a ještě příští tejden několikrát četla jsem to v programu.. *4*
          • lenushka14

Re: Re: Re: Re: ...

no ano aj 25.11. o 18:05..ale mam otazku bolo to v CZ dabingu???
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

bylo
        • princess_lucinkaa

Re: Re: Re: ...

Dávalo to vřéra (19.11.) na HBO
  • selenka.1

ahoj

ahojky je tady někdo?? *4*
    • tyna.8

Re: ahoj

Ahojky já *3*
      • selenka.1

Re: Re: ahoj

ahoj jak se máš.. já tu budu moct bejt už jenom chvíli dyžtak kdybych odešla tak se nediv blbne mi net..
        • tyna.8

Re: Re: Re: ahoj

jj ja tky *4*
    • selena-fans

Re: ahoj

jáá som tu nová teda nové *1*
      • selenka.1

Re: Re: ahoj

ahoj jak se máš?
  • :)

čauky..jsem tu nová..no a nikoho tu neznám takže mi nebude vadit když si mě někdo přidá..zatim čaukyI LOVE SELENA!!! *14*

čauky...jsem tu nová dneska jsem se zaregistrovala..no nikoho tu neznám takže kdyby ste si mě někdo chtěl přidat do přátel nebudu *3* proti..předem dík no a mějte se *4* I LIKE SELENA *14* MY LOVE SELENA *14* *14*
    • britney-selena

Re: :)

já si tě přidám,jo? *3* *3*

čauky...jsem tu nová dneska jsem se zaregistrovala..no nikoho tu neznám takže kdyby ste si mě někdo chtěl přidat do přátel nebudu *3* proti..předem dík no a mějte se *4* I LIKE SELENA *14* MY LOVE SELENA *14* *14*
    • Re: :)

ježiš..sorry ale asi sem to zmáčkla víckrát..no a pak jsem to neviděla no to nějak pochopíte.. *3* *3*
      • selenka.1

Re: Re: :)

V poho stane se.. no já si tě du přidat protože i já jsem tu byla nová a chvilku trvalo než jsem si našla víc přátel..jsem tu teprv 19 dní.. *3* takže si tě přidám..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit