-
Nevadí mi
Proti Seleně nic nemam. Je sympaticka, hezky se oblika a ma docela hezkou postavu. -
:o)
Selenka & Vanesska prostě nejvíc frajerky co maj nádherný písničky a skvělí herečky =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :o)
presne *14* *14* *14* -
-
Re: Re: :o)
jj přesne,Selenka a Nessynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
psssss
hele ja nesnasim selenu mam radsi miley ale vy co chodite z diskuse miley tak sem nechodte nadavate ji tu ty fans seleny sou nastvany jako my sme nastvany kdyz nam nekdo nadava na nasi miley tak prosim uz se vsichni udobrete vzdyt prece miley a selena sou taky kamaradky -
Miley v Selena
HeLe LiDi, Já To NeChÁpU :( pRoČ tY cO NeNáViDěJ MiLeY TaK Ji NaDáVaJ a Ty Co NeMaJ RáDi SeLeNu Tk To SaMí :( Já MáM RáDa ObĚ, pltže jsou stejně starý a stejně dobrý :) Selena je úžasná jak hraje v kouzelníkách a Miley je úžasná jak hraje v Hannah Montana :) -
-
Re: Miley v Selena
tak s tím musím souhlasit *1* -
-
Re: Re: Miley v Selena
jo obě dve jsou dobré ale nenadávejte na miley!!!!!!!!!
-
-
-
My Blogííís ;-)
Ahoj pls mrkněte na můj blog ;-)
papirek256.blog.cz
díík moc ;-) -
mileyy
miley je lepší -
-
Re: mileyy
čo tu chodíte? chote za svojou mileynkou a nehovorte o miley iba o selene! ale ja vam nechcem rozkazovať. iba že selena je lepši než miley! na 100% *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mileyy
Sice mám taky ráda víc Miley než Sel, ale souhlasím s tebou, že tu odpůrci nemají chodit! -
-
Re: Re: Re: mileyy
Ale ano, mají.
Diskuze je o diskutování, tudíž ne jen o pozitivních vlastnostech dotyčné osobnosti, ale také o tom, co vlastně neumí. Hm?
Přemýšlej, možná budu chápat to, že nepřemýšlíš, pokud ti bude tak 12 let.
(Víc ti stejně nebude, viď?:D) -
-
Re: Re: Re: Re: mileyy
Je mi 13, ale uznej, že nechutný, když celebritě pořád nadávají atd.
-
-
Re: Re: Re: mileyy
Jo?????ale fanoušek seleny nadává na miley *16*
-
-
-
-
=P
podle mě miley lepší neni
selena uplně dokonalost
nejluxusnější
zbož nuju jí
krásná -
best
SeLEna upa Best holčina upa moc jí mljůů *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
hh
je nejhezčí na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: hh
miley je ale lepšííí
-
-
Selenkaaa
Selenkaa mrtě nejvíc nejluxusnější a nej holčina moe zlatííí upe mrtě hezkááá selenka moe:-* *14*