Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janicka-smiley

Nevadí mi

Proti Seleně nic nemam. Je sympaticka, hezky se oblika a ma docela hezkou postavu.
  • princess_lucinkaa

:o)

Selenka & Vanesska prostě nejvíc frajerky co maj nádherný písničky a skvělí herečky =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • lenka-vannejka

Re: :o)

presne *14* *14* *14*
      • Re: Re: :o)

jj přesne,Selenka a Nessynka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • psssss

hele ja nesnasim selenu mam radsi miley ale vy co chodite z diskuse miley tak sem nechodte nadavate ji tu ty fans seleny sou nastvany jako my sme nastvany kdyz nam nekdo nadava na nasi miley tak prosim uz se vsichni udobrete vzdyt prece miley a selena sou taky kamaradky
  • kate.szv

Miley v Selena

HeLe LiDi, Já To NeChÁpU :( pRoČ tY cO NeNáViDěJ MiLeY TaK Ji NaDáVaJ a Ty Co NeMaJ RáDi SeLeNu Tk To SaMí :( Já MáM RáDa ObĚ, pltže jsou stejně starý a stejně dobrý :) Selena je úžasná jak hraje v kouzelníkách a Miley je úžasná jak hraje v Hannah Montana :)
    • prochazkovalenkalenka

Re: Miley v Selena

tak s tím musím souhlasit *1*
      • miley11cyrus

Re: Re: Miley v Selena

jo obě dve jsou dobré ale nenadávejte na miley!!!!!!!!!
  • piskot256

My Blogííís ;-)

Ahoj pls mrkněte na můj blog ;-)
    papirek256.blog.cz
    díík moc ;-)
  • miley11cyrus

mileyy

miley je lepší
    • sel_demi

Re: mileyy

čo tu chodíte? chote za svojou mileynkou a nehovorte o miley iba o selene! ale ja vam nechcem rozkazovať. iba že selena je lepši než miley! na 100% *14* *14* *14* *14*
      • miley.the.best

Re: Re: mileyy

Sice mám taky ráda víc Miley než Sel, ale souhlasím s tebou, že tu odpůrci nemají chodit!
        • Re: Re: Re: mileyy

Ale ano, mají.
          Diskuze je o diskutování, tudíž ne jen o pozitivních vlastnostech dotyčné osobnosti, ale také o tom, co vlastně neumí. Hm?
          Přemýšlej, možná budu chápat to, že nepřemýšlíš, pokud ti bude tak 12 let.
          (Víc ti stejně nebude, viď?:D)
          • miley.the.best

Re: Re: Re: Re: mileyy

Je mi 13, ale uznej, že nechutný, když celebritě pořád nadávají atd.
        • miley11cyrus

Re: Re: Re: mileyy

Jo?????ale fanoušek seleny nadává na miley *16*
  • =P

podle mě miley lepší neni
    selena uplně dokonalost
    nejluxusnější
    zbož nuju jí
    krásná
  • best

SeLEna upa Best holčina upa moc jí mljůů *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • keltsky

hh

je nejhezčí na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • hannah54miley59

Re: hh

miley je ale lepšííí
  • Selenkaaa

Selenkaa mrtě nejvíc nejluxusnější a nej holčina moe zlatííí upe mrtě hezkááá selenka moe:-* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit