Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • magda22

selena

Selena je úúúžžžaaasssnnnááá *3*
  • selena-vercinka

omg

je to je krásna, najlepšia, najkrajšia, bestovní, nejlepší!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! milujú ji kráska *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jujik mám ju rada a mocccccccccccccccc *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • vanessavk

pre nespesnu

ahojky nespesna. prosím ťa nepíš tvoj blog stále dookola ja to po tebe musím mazať! takže dakujem *3*
  • princess_lucinkaa

YES

Jojo je to skvělá herečka i zpěvačka....je prostě dokonalá... *14* *3* *14*
  • sel_demi

SELENA

SELENA JE TA NAJ HOLKA KTORÁ EXISTUJE NEJ PROSTE JE NAJKRAJŠIA
    I LOVE SELENA GOMEZ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • macik77

ahojky

Selena *14*je super líbí se mi seriál wizards of waverly place... a chtěla bych vidět moderní popelku 2 a taky bych chtěla vidět princess protection program ale to myslim že dávaj v sobotu na českym disney channel.. *4*
    • ilonka94

Re: ahojky

si pis devce v sobotu v 08:00.....uz se moc tesim *3* *14*
      • ilonka94

Re: Re: ahojky

jj sry....jsem se prekoukla na programu...hehe
      • high-school-hilary

Re: Re: ahojky

v sobotu v 17:30 a v neděli v 8:00... *3*
  • selena!!!!!! is best

Selena is best je naprosto super a vy co onej nemate dobry nazor tak sa dakde chote zakopat vi bbci ale aj ked ma bohateho otca tak co??? zavidite ze vi nemate preslavila sa sam a a nemusel jej nikto dopomahat ty co si to napisala si totalne drbnuta krava vimleta z ozajstneho zivota
    *14* *8* *1*
  • emilyamiley6

selena a ashley and miley

selena ashley a miley su naj i love selenka *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Selena

Selenu jsem nikdy nemusela ale co jsem videla jeji filmy jako napriklad upo jsem si zamilovala film Moderni popelka 2...pste Sel je nejlepsi...a jako nechapu o co tu nekterym jde furt jenom soutezi o tom kdo nej furt tu nekdo pise o tom zhe je nekdo lepsi a hezci...ale meli byste se zamyslet sam nad sebou ze kazdy neni dokonaly svet neni jenom o vzhledu a o tom hlavni je to pratelstvi co mezi nima je ne
  • macka41

soutěž o nej úsměv

Ahoj,na mým blogu je soutěž o nej úsměv hereček.Hlasijte prosim pro nej úsměv adresa:http://macek41.blog.cz/0909/ soutez-o-nejlepsi-usmev-herecek-1-k olo
    • d.o.m.i.n.k.a

Re: soutěž o nej úsměv

ja ji taky mam strasne moc rada *1* dokonalost a je strasne hodna vazne uzasna *4* *4* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit