-
Selenka
Selena je NEEEEEEEEEEJ!!mileyy je fakt strasna nechapu jak se nekomu muze libit miley!!Selena je proste NEJ,NEJ,NEJ *1* -
Falling Down?
Už ste slyšeli písen Falling Down?? Co na ni říkáte?? -
-
Re: Falling Down?
Ta písnička je upo boži pste posloucham furt -
Re: Falling Down?
Jo slišela sem to§ Skvělá písnička
-
-
h
mě se líbí jen selena v kouzelníci......ale jinak miley -
-
Re: h
Selena je lepší než Miley!! o dOST! já tOtiž MileY nesnášíM ! -
-
Re: Re: h
Csss... Milez i Sel jsou úžasné ... Ale co já yase nesnáším Avril ... Vůbec se mi nelíbí .. každý má rád někoho jiného *1* -
-
Re: Re: Re: h
ok každému se líbí někdo jiní já mám radši ty rock star jako AVril,PINK apod.Miley zpívá někyd hezky ale já nejsem na pop ale má hezkej styl oblíkaní
-
-
-
-
selena
selena je proste best!!!! mne sa pači selenka a mileynka
môj nazorik *14* -
miley je nej
kdyz pujdete na mileynu dizkusi pisou tam o hodne vic nez tady je oblibenejsi -
-
Re: miley je nej
mno jo tak nám to nemusíš psát!
-
-
Komentář
podívejte se plllllllls na můj profil *3* *3* *3* -
selí***
je užasnáá!!!! mega krásná nadaná ... upe nej z všech hvězd holek *14* *14* *14* -
Sel je už osmá!
Tohle je super! Sel je na úvodní stránce už osmá! Pomalu ale jistě stoupá na horu! A v soutěži Ms. Tweeter North America je Sel první! Bohužel jí ale šlape na paty Miley Cyrus a soutěž končí už zítra:( Takže můžete hlasovat http://tweeterwall.mallplace.com/tw /continental/ms-twitter-north-ameri ca Můžete hlasovat každých 20 minut!!! *3* -
-
Re: Sel je už osmá!
Rychle jdu hlasovat pro Miley *5* -
-
Re: Re: Sel je už osmá!
ja taky
-
-
-
hh
Ahojky nejlepší blog o všem youg-stars.blog.cz ..!!! -
Selena vs. Demi
Kdo myslíte že je lepší? Selena Gomez nebo Demi Lovato? *7* *7* Já si osobně myslím že Sel je lepší *3* -
-
Re: Selena vs. Demi
ROZHODNě SElena!! demi je hnusná *8* *8* *8* jak ty dvě člověk vubec může porovnávat!! je jasný že SEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Selena vs. Demi
panebože taková kravina! Ach jo! Kdy se už přestane porovnávat hvězdy? Sel i Demi jsou krásný a skvělý herečky a zpěvačky...jednou bylo tady Miley vs. Selena a ted Selena vs. Demi? Nechápu k čemu vám to je! -
-
Re: Re: Re: Selena vs. Demi
souhlasím, oni mezi sebou taky nesoupeří - jsou nejlepší kámošky
-
-
-