Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vashley

MySpace

Ahojky,já jsem napsala Sel na její MySpace a ona mi odepsala ale zatím nevím co protože jsem to nepřékládala.....jsem zatím ve škole až do 13:30 *10*
  • Nevím

Já nevím co si mám o ní myslet,po obličeji vypadá nesympaticky ale možná se mýlím *7*
    • Re: Nevím

Ona za to přece nemůže že je hrozně pěkná ale nevychloubá se tím a to byste měli ocenit a navíc je hrozně hodná zjistěte si toho o ní víc něž napíšete nějakou blbost.
      • pavlusqa

Re: Re: Nevím

Moje slova ona je fakt strasne hezká *14* *14* a hodná nechale si dokonce vyfotit shoot v parku s deckama kdo by tohle udelal? *14* *1* *14* *14*
    • pavlusqa

Re: Nevím

Tak na vsechyn pusobí jinak ae kdyby ste videli Moderní popelku 2 tak tam je fakt suprová . P.S. Me je v obličeji sympaticka *14* *3*
      • vashley

Re: Re: Nevím

Mně je taky *14*
        • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: Nevím

I mě :*
  • vashley

Ježíšku na křížku....

Proč nesnášíte Selenu co vám udělala,bože?!Nechápu vždiť je super není to žadná napodobenina Miley a ani nekopáruje Vanessu protože ten photoshoot může být od stjnýho fotografa víte?Jako nechci se hádat ale podívejte se na její film "Another Cinderella Story" a budete jí mít rádi!!!Kvůli tomu filmu mám jí teď radši a mám o ní i blog nevím co mně to popadlo ale no.............CO VÁM UDĚLALA?

Tady se můžete kouknout na ten film: http://www.megavideo.com/?v=A5U7GM8 4
    • pavlusqa

Re: Ježíšku na křížku....

JJ naprosto stebou souhlasím Selena je originalní a Moderní popelka 2 neboli Another cinderella story je fakt supík film ja jsem fanynky Seleny už hooooodne dlouho a taky o ní mam blog je to skvela herečka a taky good zpívá *4* *14* *14* *1*
      • vashley

Re: Re: Ježíšku na křížku....

*3* http://about-selenagomez.blog.cz/ a ty? *3*
        • pavlusqa

Re: Re: Re: Ježíšku na křížku....

http://selenaademi.blog.cz *14*
  • domcus

=)

Prostě žádná hvězdička se nemůže nikdy zavděčit všem...chápu že nemáte rádi Miley Cyrus....páč měla dost průšvihů.....ale že nemáte rádi Selenu......ona si dost chrání svou image hodný milý holky...a dost se ji daří...navíc je krásná........osobně mám ráda obě dvě....ale to že je nekdo nesnáší nikomu neberu.........prostě neni snad nikdo n světě koho by měli rádi uplně všichni.....
    • =)

já nejsem její fanynka ale nic proti ní nemám. Myslím že když někdo nemá někoho v lásce nemusí proti němu nadávat!!!! *16*
    • pavlusqa

Re: =)

Taky nechapu co provedla zhe ji dost lidí nesnáší *13* *7* *7*
  • je to mega pica

asi nak takle ja ji nesnasim...podle me je proste umela jak naka panenka srat na ni....jako nikomu nebudu vycitat ze je jejim fanousken ae tole je proste muj nazor na ni je to mega PICA *1* *16* *5* a muj nazer mi proste nikdo neveme *15*
    • pavlusqa

Re: je to mega pica

Hele svuj nazo si nech pro sebe nikoho nezajímá *1* *13* *9* *5*
      • Re: Re: je to mega pica

a proc by si ho mela nechavat pro sebe??to fakt nechapu a neznamena ze tebe to nezajima tak ze to nezajima ostatni.me treba jo ptz je to naprosta pravda je to pica namyslena *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: je to mega pica

Podle čeho tak sakra soudíte nechápu to ona není zlá tak jí tady nepomlouvejte!!!

Můj blog o Seleně:
          ww.gomez-lovato.blog.cz *8*
        • pavlusqa

Re: Re: Re: je to mega pica

ok tak si to jsem klidne pište stejnak tim nikoho neovlivníte *1* *1* A ona je fakt dost dobrá herečka ,milá ,hezká a nevím co ješte *1* *14* A nejaky vaše kecy jsou mi u p... *15* *16*
          • Re: Re: Re: Re: je to mega pica

vis co me ty tvoe ae taky....tak nechapu o co se snazis......a ona tam psala ze nikomu nebude vycitat ze je jejim fanouskem... dyt ja sem tim nikomu nechtela rict ze nechapu jak muze bejt jejim fanouskem at neni...ja vim ze bych to neovlivnila ae ja ji povazuju proste za neco jinyho nez milou talentovanou atd.jenze to tvuj mini primitivni mozecek zrejme asi nepochopil *1* *16*
            • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Re: je to mega pica

Ok to nema cenu ja se se svym malym primitivnim mozeckem nebudu s nekym hadat TEŠILO ME *1*
  • pavlusqa

Moderní popelka 2 upa bozí:

Cauky lidišky ak je ? Dneska jsem videla upa supík film Seleny Gomez Another Cinderella story neboli Moderní popelka 2 je fakt upa bozííííí se urcite juknete nekde *1* *14* *14* *4* *14* *14* jj a mimochodem jsem upa nejvetší fanynka Seleny *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Moderní popelka 2 upa bozí:

jj mas pravdu ze another cinderella story je skvely ja sem ho taky videla ale v anglickem dabingu..taky sem velkej fanousek seleni *4*
  • pavlusqa

Nic nevidím

HHm ja koukam a vidím jen fakt moc hezkou holku a milou a když už tak ne namišlena ae namyšlená malej detail co? *1* *13*
  • pavlusqa

Sel a Demi

jj a kdyby ste se chteli dozvedet neco new o Selene nebo Demi Lovato tak tady http://selenaademi.blog.cz *4*
  • pavlusqa

aSI jj

Ja si myslím zhe to je pravda na netu se to hodne povída ae jako nemam to overeny zhe *1*
  • lizatko

hehe

no ja chcu vedet jestli to je pravda ze chodi z nickem jonasem ?? *9* *9*
    • Re: hehe

to je prvda,ale miloval první Miley Cyrus.Ale Miley Cyrus byla hezčí *4* *4* *4* *4* *4*
    • domcus

Re: hehe

tak to by mě taky zajímalo....čistě ze zvědavosti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit