Přejít na výpis diskuzí

Selena Gomez

OSOBNOST 16.2.2008 
4969 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Twilight21
    Selena skvěle zpívá a chtěla bych vypydat jako ona až vyrostu *2*
  • Selena gomez absolutne super ale je v tom chaos keď sa rozchádza a dáva dokopi a tak z justinom bieber ale je super kočka a asi aj super kámoška a je populárna a bohatá a niektorý si myslia že je rozmaznaná ale má super káro to každý súhlasi na 100 %
  • Jo chodila s Taylor Swift a co tak je lez** to va?Selena je a Taylor jsou prostě v pubertě *3* .
    • Hele,Selena a Taylor v pubertě??Seleně je 21 a Taylor myslím 23..uží si to!
    • Hele tak něco ti řeknu Selena není v pubertě možná tak ty si v pubertě jestli seš slepá a nevidíš že je dospěla.
  • Twilight21
    Selena dobře zpívá ale já rozhodně nejsem selenators ale vy asi jo já neříkám že zpívá ošklivě to zpívá krásně ale jako kámoška nic moc *7*
  • JSI MOC HEZKA ALE, NIC PROTI ALE, ME SE JUSTIN BIABER SE MI NELIBI ALE, MA HEZKE PISNICKY. *5* *5* *4* *4* *14* *14* *3* *3* *15* *15*
  • Selena je vazne senzacni milujuji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Selena Gomez je vazne senzacni miluju jeji pisnicky
    Chtela bych ji videt na zivo *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Selena je nejlepší zpěvačka na světě a já ji miluju. Má fakt super písničky a její vlasy jsou úplně krásný a ona taky. Chtěla bych ji někdy vidě na vlastní oči a jít na její koncert. *4*
    • To ja taky
  • *14* *14* *14* *14* *14*
  • kdys si date tady na osobnostech mitcghel musso nevim ci ho znate ale je fakt sexy hral v kralovska dvorcata nej sexy chlapec v celem disney channel *14* *14* *14* *14* *14*
    • a co s ním? Jo a hrál taky v Hannah Montana. On je boží a má skvělý písničky, ale proč to sem píšeš?
    • adel: http://www.osobnosti.cz/mitchel-musso.php Co je tohle?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit