-
aahojjjjjj jak se mas seleno si uzasna *4* *16* *12* *11* *9* *8* *7* *6* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *15* *2* *1* *1*
-
na nektere zpevačky uplne zuřim *16* ale na selenu moc ne *1* nekdo napsal ze selenu nemusi neze bych ji mela nejrači ze všech zpevaček na svete no ale je krasna ma krasne pisničky a filmy neni čeho by se mi na ni nelibilo rozhodne mam rači skupinu mirami *14* a ješte nekdy nekdo napište treb hnet třeba hnet kdo chce třeba ty *14* *1* *3*
-
Já Selenu ani nemusím, ale ani mi není nějak protivná. Myslím, že je to velmi krásná holka ať už každý říká co chce,je krásná to bez debat. Jako herečka je velmi talentovaná vůbec mi přijde z těch Disney holek nejlepší, ale jako zpěvačka je dost průměrná, přeci jen ty její koncerty zní trochu falešně a nemá hlas, aby překřičela publikum, ale její písničky jsou hezké a na playbacku se poslouchají velmi dobře. Jako osobu ji nemůžu soudit, protože ji neznám, ale z toho co jsem s ní četla a viděla nějaké rozhovory, je mi celkem sympatická. Na to, že má 20 let má vše o čem holka sní, peníze, krásu, slávu, lásku . Ať už je Justin jakýkoliv ona je s ním šťastná a to je nejdůležitější. Má 20 let určitě si ho nevezme a čekají na ni jiné lásky, ale pokud je teď šťasná není co řešit, to je asi tak vše, co jsem chtěla napsat. *3*
-
ahoj selen maš baječne filmy a pisničky i kdyz nemaš narozky pišu hodne lasky štesti zdravi *14* *14* *14* *5* *7* *8* *1* *14* *14*
-
selen mam jeden tvuj film uz nevim jak se jmenuje a přeji ti dalši krasne filmy a pisničky *14* *14* *14* *14*
-
I love you with all my heart *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
veselé narozeniny Seleno mám kamarádku která se narodila taky 22.7.ale je jí 18 let. *4*
-
Ahoj, před chvílí jsem se dívala tady na osobnosti a tam bylo napsáno, že Selena a Justin jsou ZASE spolu. Oni se snad někdy rozešli? Protože jsem to nikde nečetla. Tak dík za odpověď
-
-
trápnýýýýýý
-
Určitě se nerozešli. Podobných článků o jejich rozchodu jsem viděla hodně, ale raději jim nevěřit dokud oni sami to nepotvrdí. Ale nechápu jestli se chtějí těmito články zviditelnit nebo prostě se jim plést do života. Každopádně teda se nerozešli a jsou pořád spolu, můžeš to vidět kdekoliv na fotkách jak jsou všude spolu a drží se za ruce. ;)
-
Ne, nikdy se nerozešli. ;)
-
JJ oni se rozešli je to nějak rok ale jenom tak na měsíc a pak se dali zase dohromady...MYSLIM!!! *1*
-
JJ oni se rozešli je to nějak rok ale jenom tak na měsíc a pak se dali zase dohromady...MYSLIM!!! *1* *1* *1*
-
no jo jsou spolu.ty jseš trapná že tam máš fotku miley .jsi uboháááá miley je trapná selena je lepší(mnohem lepšínež miley)nulo
-
-
Seš taky k,,,a. To je její věc že tam má fotku s Miley Cyrus
-
-
-
Tomuto blogu http://selenagomez-all.blog.cz/ se podařilo něco naprosto úžasnýho...autorka blogu vikisska vytvořila video k 20tým narozeninám Sel kde zařadila spoustu fotek a přáníček od českých a slovenský fanoušků a nejprve toto video přidala stránka oceanup.com jako gratulaci sel a poté samotná Selena toto video viděla a přidala si ho společně s děkovným komentářem na svůj facebook, twitter a samozřejmě ho zařadila do oblíbených na svůj youtube profil!! *2* *2*
Teď se aspon Sel dozvěděla že má nějaké fanoušky tady v české a slovenské republice!!!
SLAVTE!!! :PPPPPP :)))))) -
Happy birthday, Selena... :)