Přejít na výpis diskuzí

Shakira

OSOBNOST 31.12.2006 
581 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • badboyss

gerard pique..

...potvrzuje vztah se Shakirou !!!!! *15*
    • salsahiphop

Re: gerard pique..

Gerard Pique potvrdil svůj vztah s popovou hvězdou Shakira v návaznosti na žádost trenéra Barcelony Pep Guardiola, který řekl, že neustálé zvěsti o vztahu byly dotčeny katalánské straně.

Pique zaslali fotografii sebe s kolumbijskou hvězdu na jeho profilu na Facebooku. Ve fotografii, Pique se objeví po boku Shakira, Puyol, Malena Costa a některé další kamarády slavit jeho narozeniny.

Podle sdělovacích prostředků, fotografie obránce Barca a Shakira spolu se stal jedním z nejvyhledávanějších obrázků, a mohl vynést až 150.000.

Shakira byla dříve v trvalém vztahu s argentinským Antonio de la Rua, který je 37, zatímco 23-rok-starý Pique, byl model Nuria Tomáš 'přítel. Oba dělit s jejich páry v lednu.

Pique je v současné době hraje jako centrální obránce FC Barcelona, a dříve hrál za Manchester United, kde měl jeho debutovat v roce 2004. On hrál hlavní úlohu ve straně, která vyhrála ve Španělsku v roce 2010 FIFA World Cup.
      • daky

Re: Re: gerard pique..

Shakira and Piqué jsou spolu od května 2010,takže nyní už 9 měsíců..3 měsíce trvalo než byli odhaleni a dalšího půl roku to tajili !
  • to martin

prosim te kde si nasel ze shakira onanuje prad kamerou! no urcite to nebylo v tom predchozim prispevku ten sem psala ja tam nic takovyho nebylo!
  • Shakira

No,Shakira je ta nejlepší zpěvačka na celém světě,nekecám,je fakt úžasná,milá a talentovaná. Prostě je úžasná:-) *14* *4*
  • Můj názor..

...Tak zase vyšly nové fotky Shakiry a Piquého...Oba na sobě visí až přehnaně a Shakira se chová jako by jí bylo o 15 let míň ! K Antoniovi se nikdy takhle neměla ! *13* A chudák Piqué je dost nervozní že je Shakira slavnější než on a to ho dost stresuje ! *3*
    • Re: Můj názor..

Oč víc svůj vztah skoro rok tajili,o to víc teď demonstrují svůj vztah-až přehnaně aby o jejich lásce nikdo nepochyboval ! Ale oč víc se předvádí o to víc to vypadá nepřirozeně a příliš exhibicionisticky ! *3* *8*
      • Re: Re: Můj názor..

písničky má skvělý,ale teď mě to její chování překvapuje. Najít si partnera o 10 let mladšího a navíc když seš ženská...nikdy jsem to nechápala.Ale shakinu mám ráda. *3*
        • Re: Re: Re: Můj názor..

ONA ALE NENÍ ŽENSKÁ ! ONA JE PŘECE SHAKIRA,A TAK SI MYSLÍ ŽE SI JAKO HVĚZDA MŮŽE DĚLAT CO CHCE ! taky mi to u ní připadá trochu jako reklamní tah ! nejdřív nadal a teď piqué ! Další bude prý Tiger Woods !
          *14* *15* *1* *1*
          • felicita

Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Jak jinak už by na sebe upozornila než vztahy ? Hudbou už dneska nikoho neumí nadchnout !! *15*
            • marek2

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Musel jsem to smáznout, nebylo kam psát.

A jinak. Máš pravdu. Mýlil jsem se...tak že bych byl přece jen pouze člověk?
              Pokud to už konečně uznáte, budu jen rád.
              A jak říkám, byl to jen čistě můj názor. Vy jste se jím řídit nemuseli. Že jste ho museli napadat...k tomu se já vyjadřovat nebudu.
      • kajinekjenevinny

Re: Re: Můj názor..

Nesnáším lidi co se takhle předváděj o a ocucávaj na veřejnosti a to platí i pro tyhle dva !!!!! *8* *13*
        • Re: Re: Re: Můj názor..

návštěvnost Shakiry tady dramaticky klesla o 30 míst !! Nikoho už nebaví ty její skandály !!! Její hudba už dávno nestojí za nic !! *3* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Můj názor..

už nás bude oslňovat jen svým tělem !! *1* *15*
            • marek2

Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

Ehm, nechci vám do toho moc vstupovat...ale jestli jste si toho nevšimli, nikdo sem nechodí prostě proto, že je asi nudí ty vaše neustále se opakující poznámky o tom samém, co vás na Shakiře tolik štve.

Zkuste si vytvořit vlastní stránky a tam si psát do aleluja. Pokud to tedy vůbec umíte... *3*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

teď už vypadla i z první 500 v návštěvnosti !! *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Můj názor..

další pokles o 20 míst až na 70.místo !!
              Původně byla kolem 20.místa ! *15*
  • senorita

je trapnáááá..

..a nešlušná tak proč máme bejt slušní my??? *15* *15*
    • Re: je trapnáááá..

ty seš trapná tak zavři pysky bud tak hodná
    • marek2

Re: je trapnáááá..

Prvně si laskavě v hlavě polož otázku, proč jsi tenhle dotaz sem vůbec napsal.
      Smyslem tady toho je spíše dávat info o novinkách, co kdo kde četl, jaký kde viděl video, rozhovor atd.
      Až tu bude nějaká sekce "Piš si sem co chceš", tak potom proti tomu ani nehlesnu.

Správce *4*
  • novia

Zpěvačce Shakiře hrozí pokuta za natáčení ve fontáně

Barcelonu a její slavnou fontánu Pla de Palau si třiatřicetiletá Shakira vybrala
    pro natáčení nového
    klipu k hitu Loca, na němž kolem fontány tančí v sexy oblečku a cáká se v ní s fanoušky. Amatérské záběry z natáčení se ale dostaly na server YouTube
    , kde nijak nepotěšily barcelonské úředníky. Ti teď chtějí dostupné nahrávky bedlivě prozkoumat a zjistit
    , kolika přestupků se Shakira dopustila - počínaje tím, že nepožádala o povolení natáčet u fontány.

K tíži jí přičtou i to, že se v další části klipu prohání po Barceloně na zadním sedadle motocyklu
    značky Harley Davidson bez ochranné helmy, která je povinná. "S ohledem na to, že je veřejně
    známou osobností, nedává tím dobrý příklad," cituje list Daily Mail
    představitele barcelonské městské
    rady, jehož jméno neuvádí.
  • daky

Nový kontakt...

...už ne Miami,ale Barcelona,Katalánsko !!!! *15*
    • daky

Re: Nový kontakt...

Bohužel to vypadá že se Gerard kvůli Shakiře bude muset vzdát fotbalu,protože ho neustále pronásledují novináři,a už se uvažuje že ho vyloučí z klubu ! Bude si muset vybrat mezi Shakirou a fotbalem !! *3*
      • daky

Re: Re: Nový kontakt...

nedá se nic dělat ! Jestli ji opravdu miluje,musí kvůli ní umět i trpět ! A kariéru může skončit hned,protože fotbal je jen na pár let,ale s Shakirou může být do konce života !! *14*
        • keviin

Re: Re: Re: Nový kontakt...

Gery se strašně trápí,doufám že už mu paparazzi dají konečně pokoj,protože on opravdu za nic nemůže ! *13*
  • efaska

Další partneři...

...kteří se narodili oba ve stejný den ! Slovenský herec Martin Mňahončák se oženil v den svých 33.narozenin a zároveň v den narozenin své budoucí manželky ! Nevzal si ovšem svou přítelkyni,ale svou dlouholetou kamarádku !! Inu kamarád taky rád,to platí u Mňahončáka i Piquého,který tvrdil že je pouze kamarád Shakiry !!! *15*
  • už padla nabídka...

...k sňatku od Gerarda....ale nevím jestli ji Shakira přijme,když před rokem tvrdila že se nikdy nevdá... *15*
    • Re: už padla nabídka...

i když co se jí dá věřit že ? *1* *1*
      • jaksitaksi

Re: Re: už padla nabídka...

Shakira je v jiném stavu ale svatba být nemusí ! *3*
        • Re: Re: Re: už padla nabídka...

fakt jo
        • Re: Re: Re: už padla nabídka...

hlavně ať se jí narodí zdravé dítě ! Prý už za půl roku !! *15*
          • especiale

Re: Re: Re: Re: už padla nabídka...

už jsem viděl její prstýnek ! Je moc pěknej a taky drahej !!! *15*
  • verenika

shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM

O 10 let mladším fotbalistou Gerardem Piqué !!! Na Ibize !!! *15*
    • marek2

Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM

Krásné...jo, tak teď už jsem jen zvědavý, koho si noviny vyberou příště. *3*
      A jinak, občas se stává, že si lidé vyberou dovolenou ve stejný čas a na stejné místo.

Jinak dodávám, že Shaki byla na Ibize také pracovně. Nafotila tam totiž nový kalendář pro plavkový katalog.
      No fotky se můžete podívat zde:
      http://www.shakiragallery.com/album/details/5130 *4*
      • felicita

Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM

ale houby nachytali je spolu ve stejném hotelu a ve stejném pokoji !!! A taky je nafotili !! Navíc už před tím o něm tvrdila že je nejkrásnějším hráčem turnaje !!! *15*
        • occ

Re: Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM

a když natáčela s Rafou,řekla,že chemie mezi nimi je víc než práce !!! A pak ji nachytali ještě s Verdascem ! *15* Ta už fakt neví co by ! Její snoubenec ji dávno omrzel,ostatně prohlásila,že se nechce nikdy vdát ! *15*
          • occ

Re: Re: Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM

a taky se teď při tom focení nechala nosit třemi dalšími muži !
            • reflexni

Re: Re: Re: Re: Re: shakira STRÁVILA DOVOLENOU S NOVÝM MILENCEM

postavit si kariéru na vzhledu není nejlepší,její klipy jsou jen o sexu a nic víc !!! Zpěv nic moc ! *15*
            • glinis

no co k tomu říct...snad jen to,že ona je slavná a nemůže si dělat co se jí zachce ! Jako například Tiger Woods..Hrál si na vzor a dostával za to nehorázné peníze a neobstál !Pokud se jí to nelíbí,asi by se měla stáhnout do ústraní.A když jo,tak se má aspoň přiznat a nehrát si na něco co není ! *8*
            • marek2

No, co k tomu říct...informací hodně. Jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu...takže, ať si každý udělá svůj vlastní obrázek.

S Shaki jsem nikdy naživo nemluvil, takže vám nemůžu říct jaká je. Ale kdybych se měl rozhodovat podle vlastního uvážení a nebrat v potaz noviny, tak si stejně pořád myslím, že když se nechce vdávat, tak prostě nechce a není to tím, že by to mělo být s Antoniem.
              K fotkám na Ibize. No myslím, že ze třech mužů, co jí pomáhali přes skály moc velkou aféru noviny neudělají, ale prosím.
              To už by tady vážně stačilo vytáhnout jen to "Aprílové po*no s A. Sanzem" a měli bychom tu snad její největší skandály života. *1*

A nikdo nemůže zaručit, že při práci ta určitá jiskra nepřeskočí. To snad může potvrdit každý. I když jsem zadaný, tak se mi stejně může nějaký/nějaká jiná líbit, i když budu mít třeba zrovna před svatbou. Jednou jsem lidi. A oni jsou jednou noviny.
              Tak je myslím nechme každým tím, co je a hotovo.
              Nikdo vám nikdy nezaručí, co bude dál.

A jinak jsem vážně moc rád, že jsem se jako správce dostal na nejvyšší příčky v nejhorších příspěvcích.
              Myslím, že snad celý svět musí milovat ty, co jsem přijdou podpoří neslušné a nevhodné příspěvky a třeba novince o novém videoklipu nebo písničce tady dají jen ty nejhorší známky. Jsem orpavdu moc rád, že se vás tu stále mezi námi najde tolik. Kdyby snad chtěl někdo vybočit, tak mi raději předem řekněte, ať si ten slavný den můžu napsat do kalendáře.

S pozdravem, správce
              *4*
            • occ

viz: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi z/article-1300730/Shakira-gets-help ing-hand-waves-crashed-photoshoot.h tml

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit