-
Cd
Ahojte!!! Můu poslat cd Shakiry Laundry service (normální i limitovaná edice), Fijacion oral, Donde estan los ladrones, Pies descalzos, MTV uplugged, Remixes, Grandes exitos, budu mít i starí cd a Oral fixation, navíc mám větinu klipů (La tortura, No, Ciega sordomuda, Te dejo Madrid, Suerte, Ojos así, The one, Dont brother, Underneath your clothes, Te aviso, Estoy aquí, Un poco de amor....) + pár videí k nahrávání MTV unplugged + Making of La tortura. Kdy někdo bude chtít, napitě mi na mail a dohodneme se DondeEstanLosLadrones@seznam.cz -
miluju SSSSSSSSSSSSShhhhhhhhhhhhhaaaaaaaakkkkkkkkiiiiiiii iiiiiirrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
SHAKIRA FANOUŠEK=LUCIFIK
-
Zdravim vsechny fanousky Shakiry a Orlanda Blooma
-
Alisko nebo jak
Ve tvem zajmu doufam, ze umis i neco jineho nez nadavat a pomlouvat. Je to tvuj nazor a ja ti ho brat nebudu. Ahoj a zase napis budu se tesit. -
Ahoj Nicolko
Me se Shakira taky hrozne libi fandim ji moc. Je skvela baba. Napis Nicolko. Ahoj Lucifik -
Shakira
je to povedená ženská a KYLIE jsou dobrý -
skutečnost
Mně osobně se strašně líbí a né jen mně,aji mím kamarádkám.A přeji ji hodně úspěšnoti.Ahoj všem kdoji má alespon trochu rádi ahoj!!!!!!!!!!!!! -
Shakira
Je proste skvela.Libi se mi i me kamaradce. -
-
Re: Shakira
tak jste asi lesby !!! *1*
-
-
You love you