-
Všechno nejlepší :D ;)
-
Ve filmu Ať to stojí, co to stojí. *3* Je to sice negativní role, ale je to ok a je často zobrazován, přesně jako chceš.
-
Je mi velice sympatický. *4* Je prostě super, umí hrát a stačilo mi k tomu vidět jen dva filmy. *3* Mnohem lepší než celej Holywood!
-
Všechno nejlepší k narozeninám *3* *3* *3*
-
Všechno nejlepší k narozeninám *3*
-
V Pohotovosti byl opravdu skvělý, ale bylo mi ho líto, protože ho Neela zradila kvůli Gatesovi a on kvůli ní přišel o nohy *9* . Je obrovská škoda, že už tam není, protože podle mě byl jeden z nejlepších postav, které v Pohotovosti byly... Je to skvělý herec *14*
-
Role
V jakých filmech hraje jako hlavní nebo často zobrazovaná postava kromě Dlouhá cesta? Chtěla bych se na něho podívat :) Díky moc! -
Re: mocík :-*
Shane tam hraje ve 12., 13. a v několika dílech 15. řady -
Pohotovost
Viděl jste ho někdo v Pohotovosti, jak přišel o obě nohy? Zahrál to skvěle. Obdivuju i jak to dokázali natočit, že člověk skutečně věřil, že nohy nemá. -
Re: on nejlepsi nejkrasnejsi
úplně souhlasim,krásnejfilm a on je upe tak k sežrání :) tky zbožnuju ten filmík mooc :)) -
on nejlepsi nejkrasnejsi
nejlepsi on!... nejhezci hlevne ve a walk to remember miluju ju ten film a von v nem...hmmm nejlepsii kdo jeste nevidel doporucuju! nejkrasnejsi film co sem videla smutnejsi jak titanic... -
mocík :-*
hej on se kasnýýýý :-**** v neděli 22.3 09 začne chodit na nověcinemě pohotovost :D ale newm jestli tam bude pře je to XII řada takže ale stejně se budu na to dívat :dddddd *3* *3* -
Je zlatý
Velmi sa mi paci. Milujem tie jeho oci. Walk to remember som videla 10x a stale sa na ten film pozeram. -
Mp3
Ahoj. Máte někdo v mp3 jeho písničky (skupina Jonny Wasú)? Mám pouze jednu a jsem blázen do jeho skupiny. Sice jsem žádný film neviděla, ale kámoš byl na koncertě a říkal, že super. Budu ráda, když mi helpnete. *3* -
fotky
plno fotek najdete na:
www.exposay.com
www.wireimage .com
www.gettyimage.com
atd.
u rčitě koukněte i na videa:
www.youtube.com
www.youngh ollywood.com
www.vimby.com -
ER
Já bych chtěla jen napsat že v serialu POHOTOVOST je senzační ale je mi smutno že tam chce skončit vždyt s necha srazit nakladakem a prijde o nohy do kolen ale jeste ze ho Neela neopustí když se mu to stane tak doufam ze tam bude porad hrat nebo se uz na to nebudu koukat je proste cool *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *9* *5* *4* *15* *8* -
Mišáček
Shane je super chlap a moccc!!!!!!!Se mi líbí strašně moc!!!Doufám,že vám taky!!!Nedávno byl v telce byl tam fakt sexy!!! *14* *14* -
Heey lidi..fotešek je plno..takowyho nunýnka si nenecham ují..Já sem je sem chtěla dát..i sem se zaregistrwala..ale nejdeto..pomocte..simm.. *9* *7* ..kujinkám mocinky...
-
prosím přidejte ještě nějaké fotky
-
Jeho fotek mám plno :)