-
srovnání
Witchin a Nightwish jsou dvě nejlepší kapely tohoto žánru , nedaj se srovnávat , každá znich je něčím originální. Mám je rád obě. *4* -
propad
hm tak propad.....U Within Temptation jsem žádný propad nezaznamenala..... -
Re: Re: Re: Re: Re: Sharon
srovnává se jen ten propad kapel, nikoliv kapely celkově -
Re: Re: Re: Re: Sharon
co je furt srovnáváte s Nightwish!je to blbost tak srovnávat dvě naprosto odlišné kapely! *8* *8* *8* -
Re: Re: Re: Sharon
Lepší? Ano... Asi jako noví Nightwish, kteří získali nové fanoušky na vlnách Óčka, MTV, ... -
Sharon
Moment, odkdy je Sharon členkou kapely Avantasia?!? Sice s nimi spolupracovala,ale členka není!!!! *8* -
Re: Re: Sharon
Klesají na dno?!!!!? *8* tak to je pěkná blbost,jsou čím dál lepší!!!!! *10* *10* -
Re: Re: Re: Sharon
Ale ale, snad to jde i slušně... *1* -
Re: Re: Sharon
Magore,nevíš co píšeš,poslouchej svoje dechovky a nepiš takový kraviny !!!!! -
Re: Sharon
A hele... Uživateli Diwna Swina se i něco líbí? Písničky "od tej ich bandy" jsou album od alba horší a horší... Kde jsou staří dobří Within Temptation? Klesají na dno... Ze staré osádky fans už zbylo jen málo a nyní je to kapela pro malé emařky... -
Sharon
Ja miluji Sahron a rovnako Mam velice rad aj pisnicky od tej ich bandy : Within temptation -
Robin
Sharon a Robertovi se 1.6. narodilo další dítě-kluk.Jmenuje se Robin Aiden Westerholt. *4* *3* -
Sharon + Armin
Disponuje naozaj skvelym hlasom, jej vokaly spojene s majstrovstvom trancoveho maga Armina van Buurena v skladbe In and Out of Love su priam bozske!!! -
jj
Jo je fakt úžasná *3* -
Re: Sharon
to je pravda,ale dokonalý hlas se píše s tvrdým Y *13* -
Sharon
Sharon má dokonalí hlas! Jsem ráda že jsem WT poznala *3* -
Reakce
Máš pravdu!! Taky jsem její fanoušek a vždy budu:-) -
Sharon
Myslím,že jí lépe svědčí(i sluší) zpěv v kapele Within Temptation.Jinak jsem jejím Big obdivovatelem.
*14* *14*