-
srovnání
Witchin a Nightwish jsou dvě nejlepší kapely tohoto žánru , nedaj se srovnávat , každá znich je něčím originální. Mám je rád obě. *4* -
propad
hm tak propad.....U Within Temptation jsem žádný propad nezaznamenala..... -
Sharon
Moment, odkdy je Sharon členkou kapely Avantasia?!? Sice s nimi spolupracovala,ale členka není!!!! *8* -
Sharon
Ja miluji Sahron a rovnako Mam velice rad aj pisnicky od tej ich bandy : Within temptation -
-
Re: Sharon
A hele... Uživateli Diwna Swina se i něco líbí? Písničky "od tej ich bandy" jsou album od alba horší a horší... Kde jsou staří dobří Within Temptation? Klesají na dno... Ze staré osádky fans už zbylo jen málo a nyní je to kapela pro malé emařky... -
-
Re: Re: Sharon
Emařky??? Nejdřív rozeznej styly a pak něco kdákej!!!!!!!!!!!!!!!! *16* -
-
Re: Re: Re: Sharon
Zvláštní, zatim sem neviděl fanklub, ve kterým by si lidi nenadávali.
Co se mě týče, WITHIN mají stále písně, které se dají v poho poslouchat narozdíl od NW. Ta kráva Anette je stáhla sebou až na samotný dno. Štve mě, že jejich fanoušky jsou ted lidi, co poslouchaj něco na styl LADY GAGA. To bych třískal. Opravdu NW (bez Anette) lituju -
-
Re: Re: Re: Re: Sharon
pláčeš na špatném hrobě bo Anette nemůže za Tarjin vyhazovat.Tak ji přestante furt nadavat. Vypouštět kecy z tlamy umí každý *10* *16*
-
-
-
Buď sticha když tomu nerozumíš... *5* WITHIN TEMPTATION FOREVER. *14* -
zdarec, tak je neposlouchej když se ti nelíběj a neplivej na ně. Měj se -
-
To mělo bejt tobě
-
-
Klesají na dno?!!!!? *8* tak to je pěkná blbost,jsou čím dál lepší!!!!! *10* *10* -
-
Lepší? Ano... Asi jako noví Nightwish, kteří získali nové fanoušky na vlnách Óčka, MTV, ... -
-
Re: Re: Re: Re: Sharon
co je furt srovnáváte s Nightwish!je to blbost tak srovnávat dvě naprosto odlišné kapely! *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sharon
srovnává se jen ten propad kapel, nikoliv kapely celkově
-
-
-
-
Magore,nevíš co píšeš,poslouchej svoje dechovky a nepiš takový kraviny !!!!! -
-
Ale ale, snad to jde i slušně... *1*
-
-
-
-
Robin
Sharon a Robertovi se 1.6. narodilo další dítě-kluk.Jmenuje se Robin Aiden Westerholt. *4* *3* -
Sharon + Armin
Disponuje naozaj skvelym hlasom, jej vokaly spojene s majstrovstvom trancoveho maga Armina van Buurena v skladbe In and Out of Love su priam bozske!!! -
jj
Jo je fakt úžasná *3* -
Sharon
Sharon má dokonalí hlas! Jsem ráda že jsem WT poznala *3* -
-
Re: Sharon
to je pravda,ale dokonalý hlas se píše s tvrdým Y *13*
-
-
Reakce
Máš pravdu!! Taky jsem její fanoušek a vždy budu:-) -
Sharon
Myslím,že jí lépe svědčí(i sluší) zpěv v kapele Within Temptation.Jinak jsem jejím Big obdivovatelem.
*14* *14*