-
Holes
Já ho viděla v Holes (Díry) .. Je to super film a Shia v něm hraje fakt skvěle *4* -
wow
teda tady je nuda...pojd te to tu rozjezd....wow,takze shia..no co bych rekla....nelibi se mi,ale nejak me fascinuje,takze se mi asi libi...ja sama nevim....no a dale nevim co rict *1* *1* -
Frcime frcime holoubkove
Ale lidi, kde to vazne???Krasne si tu demonstrujeme a cekáme, ale kdyz sem nekdo prijde... sup piste frcime!!! je to proste bombaaaaa *14* ale ty fota *9* -
jůůů
jezis ten je tak krasnej *14* *14* ale na těch fotkách vypadá jak debil *9* *9* -
Shia
Je fakt luxusní, ani ne peknej ale proste je takovej Soumíík a hlavne cuuute a ja nvm co, ale DABING v Tranformers je síla *9* -
BOMBA
to je pravda,ve filmech je prostě božskej *14* *14* *14* a Konstatin je blbej flm,protože tam umře *9* *9* *9* *16* ...... *1* -
hovězí:)
Lidi,napadlo vás že se to nepíše Boeuf(což fakt znamená hovězí),ale Beouf,což nic neznamená? -
filmografie
všim ste si někdo že v tej filmografii neni napsaný že hrál v Constantine koukala sem na to a hledala kde to je a řikala sem si asi sem slepá ale tady to fakt neni *1* -
-
Re: filmografie
ale je tam
-
-
nwuhfuwf
So, pro přesnost: za 1. v SAW nehrál, za 2. ve filmografii zapoměli napsat jeden z jeho nejlepších filmů Eddie a Tru a za 3. na těch fotkách mu to fakt sluší, ale to věc názoru. -
where
víte kde přesně žije?kalifornie nebo kde sem se nikde nedočetla *4*