Přejít na výpis diskuzí

Sidney Crosby

OSOBNOST 31.12.2006 
162 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to vera:chat

tak jsem se koukla na tu diskuzi na tej slov.nhl-stránce...no bojim se tam pomalu něco napsat česky,že mě vyrubete.. 😁 nemáš isq?
    • Re: to vera:chat

bohuzial icq nemam , ale mam skype , inak ak ty nemas skype , tak potom by sme sa mohli vypravat aj o takychto veciach na www.icq.com a tam je myslim si ze kolonka chat a tam sa daju vybrat cht room a tam je aj Czech chat room , tak si rozmysli a napis 🙄
      • Re: Re: to vera:chat

ok tak se sejdem tam..ale jak budu vědět,že seš na netu?
        😉
        • Re: Re: Re: to vera:chat

ok takze mysli tan Czech chat na icq.com , tak napis , ci nechces nahodou zajtra tak cez vecer?? alebo napis , ze kedy vyhovuje ??? oki , poveceroch vecsinou vlno mam 🙄
          • Re: Re: Re: Re: to vera:chat

tak na tom icq.com v českej místnosti tak po osmej hodině večer?já jsem na netu každej den aspoň chvíli..tak se tam snad potkáme..jsem "ivik".tak zatim pa 😉
            • Re: Re: Re: Re: Re: to vera:chat

já už jsem sem tu fotku dávala, ale probíhá nějaká ta kontrola či co - už by se to alemohla objevit...

dobre ak chces , by sme si mohli dat diskusiu o sidakovi , inak ako to vyzera s tou fotkou s crosbym a stym dievccatom , ak to sem nemozes dat , tak mi aspon popis , ze ako vyzerala , ci je stihla , vysoka , skratka jej vzhlad , aspon budem vediet , ze ake si sidak vsima 😂 😁 😁

nechci bejt vlezlá, ale kdyby se ti to (kde bereš ty info) chtělo sdělit i mě, byla bych ráda 😍

ok tak dneska po osmý tam budu jako bondgirl a nějaký číslo...tak to mi budeš muset prozradit odkud jsi tak informovaná.. 😂 😎 zatim

dobre tak zajtra budem na chte tom czech room o 20 00 a napis mi , ci tam budes alebo nie , budem mat nick vera , takze cakan na tvoju odpoved , inak sid ma zevraj u lemiexo vlastne cele druhe poschodie 😂 😂 😁

cauky vera!!no tak jsem na chatu každej den a ještě jsem tě tam nepotkala,myslela jsem,že dáme nějakou diskuzi... 😉 😎 😂

dobre tak ta tam cakam 😉
  • sorry

dívčiny omlouvám se, ale momentálně mi tam ta fotka nejde dát... Tu oranžovou holku fakt nemyslim 😁 Slibuju, že jakmile mi to pude, tak sem tu fotku dám
  • to vera

prosim tě a když se ti tak nelíbí,tak proč chodíš koukat na stránku o něm a chatuješ o něm-nic ve zlým-*4*nevim jestli je tuctovej..no neni to clooney,ale je hezkej a ve všech interview milej,chytrej a navíc talentovanej..a myslíš,že je to málo?!?Jo promiň ta strašná druhá brada..no co...já mám prdel jak brazílie 😂
    • Re: to vera

Ja si tiez myslim , ze je tuctovy a urcite to nie je ziaden Vincent Lecavalier alebo co ja viem Tom Cruise , a mne sa dokonca nepaci ani to , ze ako vystupuje na tych ozhovoroch , bo mi pripada tak namyslene ako prdel , bo naposledy , keds nim bol interwiev na zapase hviezs v Dalase tak OVI sa ako usmieval a on sa tam tak namyslene tvaril , mimochodom ja hokejistov moc nemozem , pretoze su vsetci namysleny , a jedine o com im ide je mat dokonalu zensku , inak siu robui blbe ucesy 😁 😂
      • Re: Re: to vera

Jo a este som zabudla povedt , ze ak ste boli na tej stranke , t. j. www.sidney360.com , si mozete vsimnut , ze ake ma nechutne velke stehniska 😡 a velikansky zadok 😁 ako 10 slonov 😲 , sorry , ze takto rozpravam m, ale je to pravda . 😂 😂 Inac jedine , co mozno celkom ujde na nom je to , ze ma kucerave vlasy , a plne pery , ale na tom tlstom ksichte , to nie je bohvie co , os[pravedlnujem sa za tie moje reci , ale staci sa na neho kuknut 😉 co chce on od Evy Mendes , ked ta si moze vyberat 😁 😁 urcite nie jeho 😁
        • Re: Re: Re: to vera

som zabudla dodat...ty stehna a zadek má od hokeje..to bude mít i ten tvůj "hokejovej polobůh"..to je skoro stejný jako by jsi o sprinterovi řekla,že má na tvůj vkus moc vypracovaný stehna...*13*holt sport nejen dává,ale i bere..a myslim,že on ze svého svalově vyvinutějšího pozadí a nohou asi neskáče dva metry vysoko... 🙂 pa
          • Re: Re: Re: Re: to vera

cau bondgirl , nasla som o Crosbyn 1 video na tejto stranke http://kdka.com/video/?id=24776@kdk a.dayport.com
            Inac co si myslis , ake typy zien sa mu pacia , pacia sa mnu podla teba modelko . typy ???? 🙄 😁 😁
            • Re: Re: Re: Re: Re: to vera

Baby ja som citala a aj som pocula rozhovor ako Sid hovoril ze sa mu pacia baby uplne normalne hlavne aby boli trpezlive a vyrovnali sa s tym ze musi stale trenovat a cestovat a povedal ze zatial ani babu nema. Takze ziadne modelky 😎 a vobec nieje namysleny 😍

hoj!myslim,že s jeho platem a popularitou si najít holku,která by ho měla ráda jako Sidnyho a ne jako Crosbyho-hokejistu asi neni zas tak lehký... 😟 no cruise a holmes taky nejsou zrovna ideálně výškově..a prej jak jsou spolu šťastný...a co třeba holku má,jen to netahá do novin... 😎 pa

no ja si myslim , ze sa mu modelk . typy urcite pacia , ale ja ho nechapem , sak tolki dievcatam sa paci , a nevie si vy brat nejaku babu , mimochodom ja si myslim , ze je vybercivy , inak podla na modelku by sa mu nechodila pretoze sidak mam iba 176 cm , a modelky su vysoke , a tak keby s nou raz niekam isiel a dala by si vyasoke boty tak by bola od neho vyssia a to by moc dobre nevyzeralo ??? sak ???hmmm 😁 😂

cau!modelko-typy?!?no jestli myslíš pěkný holky se souměrnou postavou..no tak ty se mu určitě líbí,jako snad každýmu,ne?!?já si taky při pohledu např.na Evu Langoria řeknu,že se mi líbí.. 😁 ale jestli by s nějakou takovou chodil,tak na to ti nedokážu odpovědět... 😉 ty si myslíš co?

ahoj!no říct o někom,že je hnusnej je celkem lehký..kór když ty jsi v anonymitě.. 🙄 tvoji krasavci nejsou zrovna extra-hlavně placentu pojídající tom cruise 😟 no a nakonec bych ráda dodala-jak ráda užíváš:"nic ve zlym"... 🙂 😁 ale každý máme jiný vkus..čus..

http://www.geocities.com/crosbyconn ection/misc.html
          navstivte tuto stranku , tam najdete kopec fotiek o nom , vela stastia 😂 😁 😁 😁 😉 🙂
  • k tej babě

myslim,že jsem na googlu prošla snad už všechny fotky,ale tu babu jsem tam nenašla...tak nám to "nadrženejm" 😂 ulehči a ulož ji do fotogalerie..dík!! 😉
    • Re: k tej babě

Cau , vies v tom mas asi pravdu , ze pre nehp najst babu to nie je malina , ale vies ja si myslim , ze on je prilis vybercivy 😂 , inak ty y si ho brala jako sidaka nebo jako Crosbyho ???hmmmm 🙄 Inak ma napadlo , ze by aj mohol zacat chodit s 1 z Lemieux . dcer , bo si myslim , ze najst . ma 14 ... 😉 Inak babu nema podla mna , bo vo vsetk . nedavn . rozhovoroch hovori , ze nema nikoho, tk neviem , ci iba klame , nebo hovori pravdu , inak mysli si , ze ma pekne pery ?? 😁
      • Re: Re: k tej babě

hoj!no já myslim,že je singl,protože v jednom rozhovoru prásknul na fleurryho (nevim přesně jak se to píše,ale je to ten brankář pittsburg penguins),že má babu a on přesto,že seděl vedle něj,nic neprásk ani se nijak nepousmál..tak já hlasuju pro singl.*3* Nevim jestli by měl chodit s nějakou dcerou maria..ani nevim,že nějaký má..*1* no je těžký říct jestli bych ho brala jako sida a nebo crosbyho...zatim ho beru jako krásnýho hokejistu sidnyho crosbyho,kterej se na veřejnosti prezentuje způsobem,kterej je mi sympatickej.. 😍P.S.:jo rty má k zulíbání..*15* A co ty?sid a nebo crosby?
        • Re: Re: Re: k tej babě

ja si nemyslim , ze by mal babu , i ked nepochybujem , inak ja by som ho brala jako sidaka , i ked ma podla mna iba pekne pery a vlasy a ramena , ale ostatne partie ma nemusia , inak co myslis ake typy zien vyhladava , t . j. blondin , brunety , modrooke , zelenooke , hnedooke , vyskou aky , buclate , vychrtle , chude , skratka , ake podla teba ??? hmm inak viem , ze jeho naj kamos je colby armstrong a ten ma na 100 percent babu 😁 😁
          • Re: Re: Re: Re: k tej babě

cauves!teda jestli on holku nemá,tak mu ji přinejmenším my tady uplácáme 😂 No já nevim proč,ale vidim ho s brunetkou,menšího vzrůstu,delších vlasů,modrejma a nebo zelenejma očima a nebude určitě vychrtlá.. 😎 jak ho vidíš ty?aják víš ,že colby má babu? 🙄
            • Re: Re: Re: Re: Re: k tej babě

Inak cau zase , zabudla som povedat aj to , ze exist . stranka s nazvom www.slovaknhl.sk , a tam by sme sa o takychto veciach mohli porozpravat priamo ako chat ja by som si dala ten isty nick aky mam tu , vera . Tak porozmyslaj , ci by si mala zaujem navstivit tu stranku a ak by si tam sla tak si daj diskusiu a tam sa da chatovat , inak sa tam da aj registrovat , mam tam par kamosov co tam chodia 😁 🙄

Ja viem , ze colby ma babu , bo ked som raz patrala , ci nema nahodou Sidak , tak sa mi tam objavilo , ze colby Armstrong and his girlfriend Melissa , inak nikomu to ehovor , ale vraj je to velka slabka , tak sa vyjadril o nej Colbyho brat 😉 , inak Sidaka si viem Predstavit s takym typom zeny ako je napr . Nathalie Portman 😁 ale ja neviem , ci fakt on nechce nahodou modelku bo hokejisti mavaju vecsinou modelky 😎 inak v jednom intewiev sa vyjadril , ze nechce babu , kt. by mu roahadzovala money a musi byt nezavisla , v sportoch a trpezliva , sidak che mat 4 deti 😂 to je co
    • Re: k tej babě

cau bongirl , tu je crosbyho mail adresa
      sidney_crosby87@hotmail.com , mozes mu napsat , ale asi ti neodpovie , pretoze ja som munapsala vyse mesiaca a stale nemam odpoved , sorry nic v zlom , ale je to sebec , rasista 😡 , inac podla mna babu nema , myslim si
      • Re: Re: k tej babě

no ty jsi nějak rozjetá... 😉 no já bych ti bejt jim taky neodpověděla jestli mám babu a už vůbec bych ti neposílala její fotku... 🙄 nic ve zlým 🙂 !!
        • Re: Re: Re: k tej babě

bondgirl , ty si ma asi zle pochopila , ale ja ked som psala mail , tak som sa ho nepytala , ci alebo nema babu , ja som len napsala , ze ak bude mat cas alebo chut nech mi nieco o sebe napise , mimochodom ja by som si nikdy nedovolila sa ho opytat az na taku sukr . vec 😁 😁 , mimochodom kukala si si jeho fotky aj na yahoo , takl tam so m ho videla odfoteneho s jednou babou , neviem ci to nebola nahodou iba faninka , sak sa kukni a posud to 😁 😁 😎
          • Re: Re: Re: Re: k tej babě

jo tak jsem mrkla a jestli myslíš to oranžový s divnejma vlasama,tak to je zřejmě jen špatně opálená fanynka.. 😲 jo jinak jsem viděla rozhovor z léta 2006 a tam říká,že nemá babu a pochybuju,že by v sezóně měl čas prolejzat kluby.. 😎 já mu holku přeju,jen ať má zdravou barvu.. 😂

Vsimla som si , ze rozoberate Sida Crosbyho , no ja sa vam musim priznat , ze sa mi moc nepaci , skratka nie je moj typ , a okrem toho je maly inak neberte to v zlom , hovorim len moj nazor , inak vam sa co na nom tak strasne paci ??? 🙂 😁 😁 , vsak je to uplne tuctovy chalan , dokonca ma aj dvojitu bradu a tucnuckt ksicht ak ste si to nevsimli , sorry , ze to takto hovorim , ale je to fakt 😁 😂 🙂
  • sidy

zdravim vsetkych , nevie mi niekto z vas povedat , ze asi aky vysoky je sidney? bo ma to zaujima , napr . lecavalier ma 193 cm 😁 😂 😲 🙄
    • Re: sidy

http://www.thepittsburghchannel.com /nhl135/11063667/detail.html#
      to som ja zase niki , vstkym odporucam navstivit tuto stranku , je fakt dobra 😂 mimochodom , kde v googli , ja som si kukala v googli fotky a som ta ziadnu babu s nim taku nevidela 😁
      • Re: Re: sidy

ááá - stačí si zjistit méno tý holčiny, zadat ho tam společně se "Sidney Crosby" a nejde se pár fotek...
        • Re: Re: Re: sidy

Chcela by som sa opytat , ze ak ste videli tu fotku , tak urcite poznate aj meno tej dievky , tak potom ako sa to da najst , teda aspon bola pekna ???? Ak ste ju videli ??? 🙄 😂
          • Re: Re: Re: Re: sidy

1. joo, méno tý holčiny vim
            2. stačí se zeptat na nějaký stránce nebo si to prostě najít
            3. a každá holka je snad pěkná, ne ???
            • Re: Re: Re: Re: Re: sidy

inac ja som niekde zase citala , ze nema frajerku , lebo nema na to cas koli hokeju , okrem toho byva u Lemieuxo , co by mu podla mna nedovolil , aby sa tam denno denne obsmietala nejaka cudzia baba , takze ja si nemyslimm , ze by mal niekoho 🙂 🙂 😉 😂
    • Re: sidy

má něco okolo 180 cm
      • Re: Re: sidy

Trocha opravim, sid nema 180 cm , on ma presne povedane 176 cm , staci ist na www.sidney360.com , ak mi neverite 😂 😉 😁 😁 😁
        • Re: Re: Re: sidy

Chcela by som sa vas vsetk . opytat , aj teba vera , aj teba Bondgirl , ci nahodou co si myslite , ci sid je este panic , alebo , ci sa uz s niekym bozkaval , ja viem , ze je to hlupa otazka , ale co si myslite ??? 🙄 🙄 😁 😁
          • to twispy

wow,tak to je shocking...trochu neobvyklá otázka to teda je 😂..zkusim věštit ze své křišťálové koule*5* ..no to jestli se líbal je jistý,že se líbal..vždyť je mu 19.. 😉 a jestli je panic..no nechci nijak snižovat jeho mužství,ale můj osobní typ je,že je...a to čistě jen proto,že mu sport zabírál a zabírá hodně času..a podle mě není typ na jednu noc..on by na 99% holku "zpracovával"dýl... 😁
            • Re: to twispy

teda tak to ho už věro asi doost podceňuješ..podle mě je zhola nemožný aby se skoro dvacetiletej kluk v životě nelíbal.. 😲 a ani to,že je singl nezmění můj názor.. 😎 🙂 pa
            • Re: to twispy

inak podla mna je panic , ale s tym bozkavanim ... 🙄 kedze nema frajerku tak ja neviem , s kym by sa asi bozkaval ked udajne je single 🙄 😂
  • Sidney

Mozem sa opytat , ze odkial viete , ze bol v Cehach ???/ 😁
    • Re: Sidney

A este neco, k ty dovolene v Pisku..:)) na to bych se taky vyprdla davat podpisy, myslim si ze mila sestrenice se na nej mela radsi usmat a ne po nem chtit fotky a podpisy.. Nemyslim si ze je namyslenej, je to mladej kluk kterymu se splnil jeho velkej sen:) dyt sam Mario si ho vzal pod svy kridla.. o Sidnemy toho este hodne uslysime!!!! 😁 😎
      • Re: Re: Sidney

Nerada vam do toho kecam , ale sidney 👿
        praveze je strasne namysleny , bo ked este k tomu odmietne dat podpis jednej obycajnej babe , akoze nech sa nehneva ale je to obycajny magor 😎 , z toho vypliva , ze ma rad iba dokonale zenske a ostatne su pre neho vsetky spaty, a jedina vec , na kt . mu hodne zalezi je mat plny balik preachov a dokonalu zensku , po nicomm inom netuzi , skratka je to obycajny sebec namysleny 😲
        • Re: Re: Re: Sidney

"Je to slušně vychovaný kluk, který na sobě nedává znát, že už něco dokázal," ujistil Zbyněk Hrdel. "S každým se pozdraví, neschovává se, je ochotný. A nevytahuje se." - tohle o něm prohlásil jeho kámoš a moc z toho nevyznívá, že byl namyšlenej a k těm ženskejm - nejsem si jistá, ale myslim, že sem viděla jakousi dívku z kterou měl/má vztah a žádná prsatá blondýna to fakt nebyla 😨
          • Re: Re: Re: Re: Sidney

Mozem sa opytat , ze kde ste videli tu dievku s kt . ma alebo mal vztah , mimochodom ako vyzerala ??? len pre zaujimavost 😁 😁
            • Re: Re: Re: Re: Re: Sidney

jééé 🙄 našla sem to na googlu a ta holka má tmavý vlasy a je menší než von a fakt netušim esli s ní někdy něco vůbec měl...

Dyt tady byl na Mistraku za Kanadu ne pokud vim..a dal nam nejaky kusy:)))) Ja bejt z Prahy tak sem taky silena fanynka a cekam na nej na letisti:)))) 😍

no byl v cechach po lonskym sampionatu v rize byl toho plnej internet 😉pozval ho sem jeho kamos zbynek hrdel se kterym hral v Rimouski Oceanic (QMJHL) 😁

*5* no anevie niekto z vas povedat , ze ako sa mu tam pacilo aako bol s pokojny a ci ho nahodou neotravovali aj nejake blaznive faninky , mal vobec pokoj ???
        • Re: Re: Re: Sidney

četla sem, že se mu v čechách líbilo a fanynky čekaly prej už na letišti, takže od nichbsi asi moc neodpočinul...
          • Re: Re: Re: Re: Sidney

nevie mi niekto z vas povedat , teda aspon , ze co si mysli , ci nahodou crosby nema nejaku frajerku , na nic nenarazam , som len zvedava , lebo je to pikoska a dost velka 😁 😁
  • myslim

jo to ja wim ze byl v CR ale proste myslim ze by se takle nechoval
  • Sidney

Ja si osobne nemzslim , ze by si vymyslala pretoze udajne aj bol v Cehach aj v Pisku o tom som teda niekde citala a inac nepochybujem o tom ze je namysleny lebo jednak ma aj na co lebo je prachaty slavny a kazda po nom siali , ale mne sa on osobne nepaci podla mna je vyslovene skaredy

Ja si taky nemyslim,že by byl namysleny,když se kouknete na jeho vystupovani pred mediama (rozhovory-videa),tak je takovej nesmelej a takovej ňufík.:-)A navic je to krasnej kluk,ne že ne. 😉

Sorry , nerada vam do toho kecam , ale treba uznat , ze kazdy ma svoj nazor za ktorym si stoji a ja suhlasim snhl girl , ani mne sa sidney moc nepaci, pretoze ma taky divny nos a pripada mi ako pajac , sorry mne sa via c paci lecavalier a okrem toho sidney podla mna je namysleny lebo mne to tak pripada ako som sa tu docitala , ze odmietol dat podpis jednej babe z Pisku a okrem toho mne praveze posobi aj tak namyslene aj na tlac . konferenciach aj na pohlad , skratka nesympa , sorry ale ja si to myslim
  • Je to fakticky super hokejista.Je asi tak dobrej jak Jágr,ale sidney je mnohem mladší a má před sebou dlouhou a ůspěšnou kariéru.Přeju mu aby vyhrál Stanley Cup.Drž se Sidney!!!!!!!!!!!!!!!! 😍 🙂 😂 😉 😁 😁
  • 😃

*14* 😍 😍 😍 😍 😍 Sidney je super hokejista ja ho žerem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit