-
Kterej debil..
Kterej debil tam dal fotku Cameron Diaz?
Sienna je hezká jako Arya,ale jinak?Je absloutně normální a nic moc!Je vidět že líčení člověka změní,to by potom každej mohl bejt nejhezčí-jen mít kupu maskérů! -
-
Re: Kterej debil..
...mas pravdu je nejhezci jako Ayra... -
Také souhlasím! Každá hvězda je normální... *13* -
Souhlasím dávám ti 5 bodů!
-
-
HANS MATHESON:)))
MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14* -
krásná žena
je to nejhezčí a nejvíce sexy žena -
-
Re: krásná žena
ja si taky myslim ze je bozska *4*
-
-
není krásná
Není vůbec krásná.Má slizkej ksicht a hnusný tělo,jak anorektička.Bez make upu musí být totálně šeredná,nevýrazná,pihovatá s oteklou hubou. -
-
je krásná
je fakt úžasná co proti ní máte. -
-
můj idol
Ano mám ji moc moc ráda.U Eragona se mi moc líbila jako Arya.Je můj idol. *4*
-
-
Re: není krásná
Já si třeba myslím,že bez make-upu vypadá ještě líp. Moc make-upu...nevim nevim, není to pro ni :-) Je krásná -
-
je krásná
Máš pravdu bez make-upu je krásná a ne pihatá.
-
-
Re: není krásná
Ano, je to sice tvůj názor...Ale i tvůrci filmu Láska Nebeská se o ní vyjádřili ´´Je tak hezká až to bolí´´Tak nevím..ale je to každého názor žeano:D
-
-
je fakt dobrá
Hele, každý má svůj názor, ale když se někomu nelíbí, tak se na filmy ve kterých hraje, nemusí dívat a ne kritizovat někoho jiného. Docela bych chtěla vidět tvůj ksicht Annie. A rozhodně si nemyslím, že je anorektička. -
Miluju ji, slusna herecka, hoci jiz dlouho nemela fajny film. jeste neni az tak stara, z duse ji preju, aby prorazila
-
Myslim že má talent a určitě by bylo zajimave kdyby ji opsadili do nějake role třeba v expendables postradatelni nebo jineho akčniho filmu.
V rezident evil byla přímo úžasná tak proč neskusit dalši role.