-
všechno nejlepší lásko :***** *14* *14* *14* *14*
-
blbi 1D *12* *12* *12*
-
-
Aspoň se nejmenujou Silva -_-
-
-
A ty se nauč číst, zlato :* Je to Siva -__- Ale to jméno osoba s obzorama, jako ty znát nemůže..
-
a typ p.č.o. sem ani nelez ,když ti TW vadíííííííííí!!!!!!!
-
-
Jsem ve svobodný zemi :*
PS: nauč se pravopis miláčku :*
-
-
-
Ty jsi blbá!-_-
-
-
Jsem................ale až po tobě!! *16* *16*
-
-
-
jasne ty pi.. !!!
-
Hele vy pipky domluvime se tak ze TW a 1D jsou obe dobry ci blby skupiny.Nejvetsi pic* sveta je totiz Justin Bieber!!!!!
-
-
Počúvaj ti Justin Bieber je dávno z módy HAHA a chodí pri tom so Selenou Gomez HAHA aj tak najkrajší chalan na svete je SIVA KANESWARAN HAHA
-
ale metal a rock je beztak nej cauuuuuuuuu '..'
-
-
MAX123VERCA: hodně tě lituji,jestli je kanec a varan (seev :D ,jak teploušovské)siva tvůj kluk snů :((((je mi tě fakt líto :(((upřímně
-
-
jdi někam lamo!!! *16* *16* *16*
-
-
jdite do prde.. s 1D!!! a mího Sivíka už nechte pipky :* -_- starejte se radši o manželé Stylesovi (Louis a Harry) :** *3* *3* *3* *16* *16* *16*
-
Kajko, ti už někam.. každej profil kluků komentuješ těma svejma blbostma.. nikoho to nezajímá.. jdi na stránku tvejch teploušků a zmlkni.. Tipovala bych ti 5 let!
-
TW jdou debili jenom se opičí po one direction.
-
-
Jasne opicia sa po buzerantskych one direction ale maju viac rozumu ako tie deti z one direction ci jak sa ty buzikovia volaju *3*
-
To, že jsou TW 'debili' (jak ty říkáš) je asi taková pravda, jako že ty umíš skloňovat O.o A neopičí se po nich, když vznikli dřív.. Pochop to!
-
-
OPIČÍ SEEEEEEE!!!!PROTOŽE NEMAJÍ VLASTNÍ STYL :P A NIKDY HO MÍT ANI NEBUDOU KDYŽ SE POŘÁD OPIČÍ PO One Direction (mých sladkých,nevinných,krásných,úžasných,milých a poslední dobou dost seXy chlapečkůůůůů 1D):PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP