Přejít na výpis diskuzí

Skandar Keynes

OSOBNOST 31.12.2006 
305 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alspoň něco společné stejné narození-super no já to taky oslavil a přeju at se ti daří!
  • ona s nim chodi uz asi tri roky, teda ked este spolu chodia *1* *1* *1*
  • úúúžasny je *4* zboznujem ho *15* a samozrejme vela stastia k narodeninam *14* *4*
  • Jo je opravdu krásnej, ale nemyslím že by hrál v té reklamě milenci se milujou. Ale jsou si podobní. Je to krásnej Angličan *14* *5*
  • Je krásnej. Je to můj tip *14* *14*
  • Jestli chcete vidět jak jeho přítelkyně vipadá tak běžte na Google obrázky a tam napíšete: Skandar Kejnes a jeho holka. Tak, když pojedete myší ke dnu někoho tam najdete. a p pro ty co ho milují, tak vás to asi urazí. *14* *14*
  • Skandý už určitě má přítelkyni. Ale je pěknej. *3*
  • Re: Re: Re: heeeeeej!!!!

napis napis napis *4*
  • kristina-isabell

je volny???

nevite nahodou ze ci ma Skandar nejak priatelku??? alebo je volny???
  • Re: Re: heeeeeej!!!!

*1* *1* *1* *1* vy si fakt myslite ze je to jeho osobni adresa? vy jste teda *1* *1* to je prece adresa na kterou posles zadost o autogram
  • kristina-isabell

Re: I love Skandar

teraz citam bravo a je tam presne taka adresa hamilton hodell 5th floor 66-68 margaret street london w1w8sr england, a zevraj patri rupertovi grintovi (keby niekto nevedel tak hral v potterovy -bleee- toho rysaveho rona weasleyho) a neviem ci sa nesekli alebo co lebo mi to nejak nesedi.... *9* *9* *9* *9*
  • kristina-isabell

Re: Re: nechte je

ja som v londýne bola dva krat ale nestretla som ho (ze ma to neprekvapuje) *9* *9* on byva na Margaret Street ne? bola som tam dva krat ale nikdy nezabudnem na to ako v autobuse hlasili fri fri tu, tu margaret street, BOZEEE, VYSTUPOVALA SOM TAM RAZ DO RITI.... ma to ale "kliku" ne????
    *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • kristina-isabell

Re: Re: =)

akoze viem ze ste to psali v january roku 2009, ale uz je 6. december 2010 a ja cakam jak na spasenie (este aj spasenie pride skor ja ranny putnik), uz o tri dni to bude v kine *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* a este jedna vec, Narnia: Princ Kaspian sa tocil aj v eskej republike, ale to som sa dozvedela az po natacani.... *9* *9* *9*
  • kristina-isabell

Re: Re: Re: Re: dopis

presne ako keby si mi to vyrvala z ust. A ked uz sme pri tom, aka je ta adresa???? *1* *1* *1* *1*
  • kristina-isabell

Re: Re: Re: to necte on

boze, neni pekna, to ja som krajsia (nechcem sa chvalit ale kazdy je krajsi jak ona) ale aj tak ma velke stastie, dobre je ze len hlupin stastie praje *1* *1* *1* *1* *1*
  • kristina-isabell

Re: Re: informace

ale ne isto, je prava ta adresa ci niekto je taky skodoradostny ze tu pise somariny, a niekto naivny (ako napriklad ja *1*) tomu uveri a naozaj tam zajde, popripade tam posle sestru.... *1* *1*
  • Re: kk

ja to citam skendr keyns, skus si to dat do prekladaca na googli a tam sa ti zobrazi aj ako sa to cita... *1*
  • Re: Re: informace

supeeer, v londyne som niekolko krat uz bola, priblizne viem kde je margaret street, juchuuuu, zajdem tam *1* *1*
  • Re: Re: Skandy je nej

presne, knihy su vinikajici, no v knihach neni Skandar Keynes, inak je uuplne bez jedinej chybicky *14* *14* zboznijem Skandyho :-**
  • Re: skandar keynes

presne, on je ten najkrajsi, jednoducho ho zboznujem, a v princovi kaspianovy je dokonca krajsi ako Pattinson *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit