Přejít na výpis diskuzí

Snoop Dogg

OSOBNOST 31.12.2006 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klarka

dokonalost dokonalost dokonalost dokonalost....kunda on je....raper nejlepsi...dokonalooooooooooooost jeee onnnn dokonááááááááááálooooooo st.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • VY

snoop dogg je HIV POZITIVNI
  • nigga

caves... od nej muzu jedine tak the next episode *14* se chci zeptat co znamená to nigga? je to snad vsude a já fakt netušim *1* *1*
    • Re: nigga

Nigga = slang anglickýho slova nigger = negr *5*
  • vodka-s-dzusem

kOncík =c*

*jeho kOncík..fakt krutej ;)sice před skoro 3 rokama...ale nezapomenutelnej* =c*
  • Bordel

Jasne, ze mam adresu tohto individua. Tento omyl prirody byva v Boise pod Mostom, 114. krabica nalavo. Krasne byvanie. Ma byvanie mojich snov
    • Re: Bordel

dit je drsnej :D
  • terulinkab

Adresa

Ahojky..máte prosím vás někdo adresu Snoop Dogga???jestli jo,tak mi pls napiště vzkaz..děkuju moc..
  • Hey ty P!tcho

4EVER!!! *14*
  • yeeaaahhh

Yeah, this is cool
    smoky smok ganja and full
    Snoop doggy dogg je vrchol pimpu a elegance. Hodně, skoro každý boží den
    kouřím trávu abych pochopil jak se Snoop v 19 cítil. Pochopil sem, užívat si, hulit si a mít nejlepší hadry a buchty ve vaší čtvrti, okrsku, sídlišti nebo městě jinak je to všechno na hovno a můžeš si leda tak ubalit jointa. And this is doggy dogg style teorie. A proto to hulím a ještě k tomu si hodně hledím na to v čem du ven....rozhodně žádný vietnamec.......zkuste new yorker, g-unit, rocawear, new era, nike raw blue.
    Steaky yeaky eaky *13* *13* *13*
  • Prostě borec...;)

Snoop...to je prostě on no...co víc dodat...?je skvělej,pořád sexy,vtipnej...a to všechno v jednom balení;)Fakt šikulka:)))Jen tak dál *14* *14* *5*
    • Re: Prostě borec...;)

snoop je fakt nej a já bez jeho hudby nevydržím je to raper jak má bejt. *3* *4* *14* *3*
      • Jo, holka máš fakt pravdu :-)
        Snoop Dogg je fakt drsnej a já ho miluju !
        Není den bez jeho písniček ! :D
        Doggy style frčí a já si ho zastanu vždy ! Je dokonalej !
        Sexy, vtipný, není namyšlený a texty jsou bomba ! :-)
        Klobouk dolů.
        A že je HIV pozitivní? Nesmíte věřit všemu co čtete v novinách na netu apod.
        Osobně ho neznáte tak tady nekecejte !
        Mu asi jen závidíte co dokázal a jakej je ! *16* *16* *16* *15* *15*
  • Sorry,ale potřebuju poradit.

Hele jako,jenom sem někde slyšel že je Bow Wow syn Snoop Dogga.Jal já nejsem zrovna Snoop Dogga fanda ale tohle mě zarazilo...:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit