Přejít na výpis diskuzí

Snoop Dogg

OSOBNOST 31.12.2006 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • =)

Miluju miluju miluju ;) ho ;) jen co ho vidim mam lepší naladu. Ale teda nej raper je pro me stejne 2pac... ale snoop hned potom ptz nemusi rap nasraně řvát. prostě ho jen vypráví :) Jo malá otázka: nevíte někdo kolik váží? ;)
    • ...

on je upe dokonalej...miluju ho upe moooc...jooo hele chtela sem se jen zeptat jestli tady nevíte nekde kdemam sehnat česky serial the wash hraje tam snoop totis :D *14* *1* ...prosím prosím poradte
  • snoop dogg

snoop dogg je super zpěvak a najvice se mi libi jeho pisnička SING a DROP IT LIKE IS HOT
  • mam radši starší tvorbu... Doggystyle celý, Nuthin but a G thang, Jin and juice a tak...
  • SNOOP IS KING

S N Double O P D O Double G is the BEST
  • text

hello very good her song is the lil,bow wow what my name is and song s dr.dre. dre still good a pink bots.good bay ps bow wow
  • snoop dogg

snoop dogg je dobrej raper i herec mam ho rad ale eminem je nejlepsi
  • iriz

cus konecne pises tak co jak ve skole dneska jsem mela hruzu ve skole chudak jeden kluk on me ma moc rad a ja ho biju on si rozbil nohu prst na na noze cely mu visel a ja jsem to videla na vlastni oci ja nevim co delat ale klidne by jsem snim chodila delam srandu me se nelibi vis otom ze mam kluka no neco takoveho skoro ale nasral se na me a me se uz nechce psat ale ma 17 dobry ne cus kiss kiss
  • Hh už sem píšu počtvrtý a vždycky mám na něj úplně jinej názor. Snoop je často dost trapnej, neumí moc hrát a z jeho hudby si musim hoodně vybírat:) Ale líbí se mi na něm, že je osobitej, zbytečně ze sebe nedělá nasranýho drsňáka a jede si pořád ve svym stylu. Jinak vzhledově je naprosto dokonalej potkat ho na ulici skácim se prostě rozkošnej huggy bear že?:)
  • mya

karin ve středu ti napíšu dneska nemám čas ,tak čau a u vás ve škole musí být ale sranda *3* *1* *1*
  • MYA

U MĚ ZATÍM NIC NOVÉHO ,TEDˇ AKORÁT MÁME TÝDEN PRÁZDNIN A PŘES PRÁZDNINY CHODÍM DO TANEČNÍHO .29.DUBNA MÁME SVOJE VLASTNÍ VYSTOUPENÍ DOUFÁM,ŽE PŘIJEDETE NEBO SNAD NE? *7* JINAK NAVÍZO JSEM MĚLA 2 DVOJKY JINAK SAMÉ JEDNIČKY *4* A CO TY?A CO JINAK NOVÉHO JÁ ABYCH NEZAPOMNĚLA,TAK ŘEKNI DÁŠI AT MI NAPÍŠE NA OSOBNOSTECH(SYLVESTER STALLONE)ONA MI TOTIŽ VŮBEC NEPÍŠE ASPON ,ŽE TY MI PÍŠEŠ *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit