Přejít na výpis diskuzí

Snoop Dogg

OSOBNOST 31.12.2006 
123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BIG SNOOP DOOG

SNOOP DOOG JE NEJLEPSI RAPER NA SVETE *5*
    • Re: BIG SNOOP DOOG

je ale na mě nemá ne dělám si srandu one prostě king a všechny co ho poslouchaj říkam že jsou gangstří. *5* *3*
  • Pan velky

Big Snoop Dogg je s 2Pacom apsolutna rapova spica! Som rad, ze mam co pocuvat!:)
  • bigg snoop doggy dogg

Snoop dogg je nejlepši gangsta Raper na světě.A ten jeho Pražský koncert neměl chybu. *5*
  • Prostě borec...;)

Snoop...to je prostě on no...co víc dodat...?je skvělej,pořád sexy,vtipnej...a to všechno v jednom balení;)Fakt šikulka:)))Jen tak dál *14* *14* *5*
    • Re: Prostě borec...;)

snoop je fakt nej a já bez jeho hudby nevydržím je to raper jak má bejt. *3* *4* *14* *3*
      • Jo, holka máš fakt pravdu :-)
        Snoop Dogg je fakt drsnej a já ho miluju !
        Není den bez jeho písniček ! :D
        Doggy style frčí a já si ho zastanu vždy ! Je dokonalej !
        Sexy, vtipný, není namyšlený a texty jsou bomba ! :-)
        Klobouk dolů.
        A že je HIV pozitivní? Nesmíte věřit všemu co čtete v novinách na netu apod.
        Osobně ho neznáte tak tady nekecejte !
        Mu asi jen závidíte co dokázal a jakej je ! *16* *16* *16* *15* *15*
  • snoop dog

hej lidi vy si myslyte ze rajer pritom neni zadnou ze svych pisnicek neslozil on co repuje sou jkenom keci a vy poslouchate jenom hudbu ale skuste nekdy ten tex A UVIDITE ZE TO JE EXTROVERTNI UCHILAK JOJO ALE NENI APATNY RAPER MC'S ZILO
  • PROSTĚ A JASNĚ JE TEN NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ!!!!!!!!!!!!
  • iriz

cus co novyho radsi to nechame na potom az prijedeme ja mam tak moc co rict ale strasne
  • Muj názor ;)

Já si hlavně myslim že Calvin se liší. Že prostě má svoje charisma, svuj styl, svý prusery... Herec je děsnej jeho hudbu taky nemusim, ale žeru jeho. Je prostě roztomilej a vyzařuje z něj taková nějaká pozitivní energie ;) Stačilo se podívat jak s nim točili klip a hned sem měla lepší náladu. A má krásý ruce :)
  • mya

Pořád čekám jestli mi nenapíšeš ale asi už nemáš internet.Karin ale jestli budeš moct,tak mi napiš.My máme v červenci prázdniny už se těším a vy máte prázdniny kdy?
  • dofman5

snoop dogg je king

snoop dogg je dobrej rapper mnohem lepší než 50 cent ten mu nesaha ani po kotníky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit