Přejít na výpis diskuzí

Sophia Smith

OSOBNOST 4.2.2014 
22 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nejlepší k narozeninám hodně štěstí i hodně lásky i to zdraví
  • Sophiu mam rada a nič proti nej nemam je velmi mila a pekna :-) Mam rada aj Danielle ale musime pochopit,že ona a Liam su už minulost a my to nezmenime je to ich rozhodnutie a nie naše.Ak sme prave Directionerky musime rešpektovat s kym chce byt Liam a koho miluje on a nie my a my by sme mali byt len štastne,že je štastny on nič viac a nič menej.To je ako keby niekto nutil nas aby sme boli z niekym koho nemilujeme tak to pochopte a neodsudzujte ju prosim važne si to nezaslúži *13* SOPHIAM FOREVER ♥♥♥
  • Vsetko najlepsie k narodeninam Soph <3
  • Liamová přítelkyně je skvělá, milá a užasná ;) *4*
  • Sophie je prostě BEST AND BEAUTIFUL ♥
    Sophiam forever:-*♥♥♥
  • to mi je ťa fakt ľúto, ak si to myslíš.
  • Já mám Sophii ráda a nechápu proč vy taky ne. Je krásná a milá. Jo má sice divný spodní ret, ale to ji nedělá hnusnou. No tak jo, měli ste radši Danielle, ale zato nemusíte hejtovat Sophii. Ona je taky jen člověk jako vy všichni a vám by se taky nelíbilo, kdyby ste mněli tolik haterů. Liam ji miluje a Sophia miluje jeho, tak co furt máte za problém?! A Payzer už skončil. S-K-O-N-Č-I-L. Klidně mně tady hejtujte, ale jen pravá Directionerka se mnou souhlasí.
  • Mám stejný názor:)) Sophii respektuji, ale pro mě vždy byla je a navždy bude Danielle ♥♥:33
  • Vlastně byste si měli uvědomit, že když řeknete, že je Sophia hnusná, tak vlastně o Liamovi potvrzujete, že si vybírá srdcem a ne očima.
  • Je hezká, nic proti ni nemám, ale myslím že se k Liamovi moc nehodí. Měla jsem radši Danielle, prostě mám takovej pocit že k němu patří Danielle a furt doufám že se k sobě vrátí, ona totiž fajn holka: *4*
  • Bozeeeee nechajte ju napokoji a nehejtujte ju -.- liam ju ma rad a je docela pekna. Ano aj mne sa zda ze ma dajaku moc gulatu hlavu ale je docela hezka ved nikto neni dokonaly. Ona vam nic neurobila tak ju proste nerieste. :)
  • moja rec
    *3* *4* ak sa vam to nepaci vasa vec a nemusite to tu rozoberat *14*
  • Nesedí mi má rty jak pysky s iposukcí..!!! Nemám jí ráda, Danielle byla Danielle a vždy bude, protože věřím, že se k sobě vrátí..!!!!
  • Romca10
    Prečo ju tak neznášate? Je pekná a inteligentná a navyše sa s Liamom pozná už od školy. Sophiu mám radšej ako Danielle a ak ju nemáte rady len kôli tomu, že chodí s Liamom, nie ste skutočné Directionerky ;) *3*
  • Není mi sympatická ale když se mají s Liamem rádi.Tak proč ne. *9* *10* *13* *10*
  • je jí 20 -.-
  • Není to žert je jí 25....
  • Určitě bych neřekla, že jí je 25.. to je nějaký žert, ne? *8* *8* *8* *8*
  • Nemám jí rada *10* *10* *10* je mi nesympaticka
  • I don't like *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit