Přejít na výpis diskuzí

Stanislav Bartušek

OSOBNOST 28.1.2012 
11 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • redaktor.

• redaktor

• redaktor.

• kauza Bohemians.Pravá Bohemka je ta Vejsadova.

• No to snad ne, ne že by Standovi chyběla víra, ale tenhle omyl si nezaslouží. Doufá, že se tomu zasmál. Inteligentní je na to dost. Aspoň tak si ho pamatuju z Ústí.

Jana

• Asi se to nepovedlo, fotka a datum narození je sportovního redaktora ČT, životopis někoho jiného. Prověřujte!
  • pampeliška72 tak pokud byl múj děda Váš nevlasní otec tak byjste mohla vědět,že syny měl 3!
  • Pan Stanislav Bartušek byl nějaký čas můj nevlastní tatínek,na kterého ráda vzpomínám,rovněž i na jeho maminku,která se ke mně chovala, jako vlastní babička.
    Nevěděla jsem, že pracoval i jako poštovní doručovatel, já jsem jej znala jako redaktora v LD a mrzí mne,že někdo popletl tyto dva muže, stejného jména.
    Na článek jsem došla proto,že mne vždycky zajímalo,zda jsou ti dva příbuzní.Vím,že jeho dva synové jsou přibližně o deset let starší,než-li sportovní redaktor Standa.Chtěla jsem vědět,má-li nějaký vztah k Moravským Budějovicím.Jsou to pro mne dávné vzpomínky z dětství.
  • nedá mi to a musím reagovat - pan Stanislav Bartušek byl můj dědeček, se "sporťákem" Stanislavem Bartůškem má pouze shodné jméno . Děda se samozřejmě zajímal i o rodokmen našeho rodu a opravdu spolu nemají nic společného. potěšilo mě, že je zde uváděn jako osobnost,ale jistě by si zasloužil, aby u jeho jména byla i jeho fotka
  • Tak to je trapas, chudák Standa :-(
  • Tak to je góol sporťák Bartušek ročník 1961 a zemřel ve věku nedožitých 89 let ??? Zjevně to máte nějaké pomotané.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit