Přejít na výpis diskuzí

Stanislav Huml

OSOBNOST 16.8.2010 
29 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vedení naší republiky

Ve vední po r. 89 je samej bejvalej bolševik a nebo jejich děti a jiní jejich příbuní, podařilo se jim včas zlikvidovat na ně kompromitující dokumentaci ještě do konce roku 89 při tom uměle vyvolaném chaosu a euforii podnícenou Havlovími bláboli o nezávislém státě atd. viz jeho první veřejné projevy o tom že nic nechce ,o demokracii, o pravdě a nenávisti a bla bla bla.
    Jinak je dobré si přčíst nejaké u nás nepublikované ale v českém jazyce vydané knihy nebo eseje tak třeba od Luděk Frýbort Je na západ cesta dlouhá..., nebo Češi očima exulanta aneb osmapadesát pohledů z venku, přečetl jsem a co psal v roce 1990 je pravda a nebo se to pomalu naplňuje, tak se všichni dobře zamyslete kdo nám vládne a jak to s nama zamýšlej, jestli Lžou obyč. lidem jako pan Havel tak se ještě máme na co těšit, my obyčejnej lid (pro tu zlodějskou a skorumpovanou šlechtu jsme jen tažnej dobytek, o kterej se nedokážou ani slušně postarat aby tahal) toť vše někomu se to možná nebude zamlouvat ale tlik moje zkušenost a že nejsem nejmladší, jsem stejnej ročník jako pan policejní rada, jen s tim rozdilem že jsem obyč dělník po celej život a nemusel jsem nikomu lozit do zadku a bejt členem zločineckejch organizací.
  • Inu ta holka s tenisovou raketou propaguje značku CZ po celém světě tím, co umí. Ale Vy a celá ta banda trotlů, co se jí říká parlament, jste jen ostudou značky CZ a ku smíchu celému světu. Bohužel. JM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit