Přejít na výpis diskuzí

Stanislav Procházka ml.

OSOBNOST 27.2.2008 
19 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom je mě lito že tak mlad odešel.Ja bych chtěla jeno napsat,že jeho písničky si poslouchám.A jsou pěkné i když mam po-30 a jsou pořád pěkné a rada je poslouchám.Psala posluchčka z moravy.Kučírkova Štěpánka
  • Ahoj ja by som chcela zistiť kde zoženiem pesničku scházíš mi....nikde ju neviem ako video nájsť čo by ma veľmi potešilo. ďakujem dobrákovi ktorý sa ozve
    • alenka2011
      Písničku mám, pokud máte zájem, zašlu.
  • Snazim se zjistit jestli pisen "Ruzova krinolina" byla slozena Standou Prochazkou starsim.Mohl by mi nekdo o tom neco rict? Dekuji. My e-mail is adrajco@optonline.net
    • alenka2011
      Prosím ozvěte se mi na vaicalena@seznam.cz, dám Vám kontakt na pana Procházku.
  • STANDA byl skvělý zpěvák a kamarád.Každý rok jsme se těšili na setkání které bylo na tři dny a pokaždé jinde.poznali jsme nové kamarády které jsme Standovo odchodem vlastně ztratili.byly to dny plné srandy písniček soutěží a povídání.jsem ráda že mám na tu dobu jako vzpomínku aspon fotky se Standou a kluky z kapely.máme ho v srdcích. *3* *4*
  • daniela92
    STANDO Zůztaneš V Našich Srdcich ......... Vzpomínáme na Tebe *4* *9*
  • daniela92
    ahoj vsichni je mi lito to co se stalo standovi ja jsem ho sice neznala ale moje mam byla fanousek jeho fan klubu co mnel v ostrave *9* je mi lito ze jsem ho nepoznala mam jeho LPicka a poustim si jeho pisnicky do kola protoze je mam moc hezky a mne se strasne libej
    je ho skoda ale co se da delat zivot proste uz je takovej
  • Dobrý večer,taky mně to překvapilo,když jsem se dozvěděla,že Standa nežije,je mi to moc líto,taky jsem na něm vyrůstala a jeho písničky zbožnˇuju a ráda je poslouchám.Chtěla bych proto vědět,jak zemřel takový vynikající zpěvák,kterým on bezpochyby byl.Rozdával lásku,radost a zlepšila se špatná nálada na dobrou,když spustili jeho písničky.Zárovenˇ se mi líbil a líbit nepřestane.A budu na něj vděčně vzpomínat.Jeho fanynka
  • Prosím vás, nevíte někdo, jak zemřel? je to pro mě šok ! *13*
    • daniela92
      ahoj ja vim na co zemrel mel Perkinsenovu nemoc to znamena odumirani mozkovich bunek hnusna nemoc *13* *9*
  • mladi

standu jsem poslouchala od 12ti let a jezdila na setkani fan-clubu spolecne se svou babickou a musim rict,ze to byla krasna doba na kterou strasne rada vzpominam.oba zemreli,ale vzdycky kdyz si na stare kazete pustim standovi pisnicky tak si vzpomenu na babicku a je mi hned lip:)
  • nevěděl jsem to

JEto velká škoda ,mám rád jeho písničky a docela mi moc chybý jako zpěvák byl to moc milíčlovíček a měl hrozně přijemnej hlas.Zase odešel někdo kdo měl čas ,a hlavně hodnej člověk škoda,škoda ,moc chybý. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit