-
Několikrát jsme si s mamkou jeho písničky přehrávaly. Přečetla jsem si tady že Standa Procházka měl nějaké dvd. Mohl by někdo sem napsat co to bylo za dvd? Moc děkuji
-
Jenom je mě lito že tak mlad odešel.Ja bych chtěla jeno napsat,že jeho písničky si poslouchám.A jsou pěkné i když mam po-30 a jsou pořád pěkné a rada je poslouchám.Psala posluchčka z moravy.Kučírkova Štěpánka
-
Písničku mám, pokud máte zájem, zašlu.
-
Prosím ozvěte se mi na vaicalena@seznam.cz, dám Vám kontakt na pana Procházku.
-
Ahoj ja by som chcela zistiť kde zoženiem pesničku scházíš mi....nikde ju neviem ako video nájsť čo by ma veľmi potešilo. ďakujem dobrákovi ktorý sa ozve
-
Snazim se zjistit jestli pisen "Ruzova krinolina" byla slozena Standou Prochazkou starsim.Mohl by mi nekdo o tom neco rict? Dekuji. My e-mail is adrajco@optonline.net
-
STANDA byl skvělý zpěvák a kamarád.Každý rok jsme se těšili na setkání které bylo na tři dny a pokaždé jinde.poznali jsme nové kamarády které jsme Standovo odchodem vlastně ztratili.byly to dny plné srandy písniček soutěží a povídání.jsem ráda že mám na tu dobu jako vzpomínku aspon fotky se Standou a kluky z kapely.máme ho v srdcích. *3* *4*
-
STANDO Zůztaneš V Našich Srdcich ......... Vzpomínáme na Tebe *4* *9*
-
ahoj ja vim na co zemrel mel Perkinsenovu nemoc to znamena odumirani mozkovich bunek hnusna nemoc *13* *9*
-
ahoj moje mama taky byla jeho fanynkou a jezdila s nim na setkani
mam se jmenuje Oldřiška Ritterová a pochazi z Ostravi tedkom se jmenuje Pavelkova .... znas ji??? -
ahoj vsichni je mi lito to co se stalo standovi ja jsem ho sice neznala ale moje mam byla fanousek jeho fan klubu co mnel v ostrave *9* je mi lito ze jsem ho nepoznala mam jeho LPicka a poustim si jeho pisnicky do kola protoze je mam moc hezky a mne se strasne libej
je ho skoda ale co se da delat zivot proste uz je takovej -
Dobrý večer,taky mně to překvapilo,když jsem se dozvěděla,že Standa nežije,je mi to moc líto,taky jsem na něm vyrůstala a jeho písničky zbožnˇuju a ráda je poslouchám.Chtěla bych proto vědět,jak zemřel takový vynikající zpěvák,kterým on bezpochyby byl.Rozdával lásku,radost a zlepšila se špatná nálada na dobrou,když spustili jeho písničky.Zárovenˇ se mi líbil a líbit nepřestane.A budu na něj vděčně vzpomínat.Jeho fanynka
-
Prosím vás, nevíte někdo, jak zemřel? je to pro mě šok ! *13*
-
mladi
standu jsem poslouchala od 12ti let a jezdila na setkani fan-clubu spolecne se svou babickou a musim rict,ze to byla krasna doba na kterou strasne rada vzpominam.oba zemreli,ale vzdycky kdyz si na stare kazete pustim standovi pisnicky tak si vzpomenu na babicku a je mi hned lip:) -
nevěděl jsem to
JEto velká škoda ,mám rád jeho písničky a docela mi moc chybý jako zpěvák byl to moc milíčlovíček a měl hrozně přijemnej hlas.Zase odešel někdo kdo měl čas ,a hlavně hodnej člověk škoda,škoda ,moc chybý. *4* -
Re: Vzpomínání
a hlavně je škoda,že už zemřel *9* -
Re: NĚŽNÝ HLAS
TAKÉ JSEM MĚLA STANDU MOC RÁDA,POSLOUCHÁM HO OD ASI 12 LET,BYLA JSEM JEHO VELKOU FANYNKOU. JE VÁŽNĚ VELKÁ ŠKODA,ŽE SE NA NĚHO TAK TROCHU ZAPOMÍNÁ. TAKÉ BYCH BYLA RÁDA,KDYBY JEHO PÍSNĚ BYLI SLYŠET. -
Vzpomínání
Standa se mi líbil už jako holce.Byla jsem jeho fanynkou,jezdila jsem na setkání s ním.Jeho písničky jsou moc hezké a je škoda,že nejsou slyšet. -
NĚŽNÝ HLAS
STANDA SE MI LÍBÍ OD 14-LET DODNES.VŽDY KDYŽ MI BYLO SMUTNO NEBO ŠPATNÁ NÁLADA,PUSTILA JSEM SI JEHO PÍSNIČKY A SVĚTE DIV SE STAROSTI ZMIZELY. JEHO NĚŽNÝ HLAS DOVEDL ZKRÁŠLIT I NEJVĚTŠÍ BOLEST AKORÁT MĚ MRZÍ,ŽE NA VŠECHNY SE VZPOMÍNÁ,ALE STANDA JAKOBY NEBYL.ANI NEVZDÁVAJÍ JEHO PÍSNIČKY ANI DVD.NENÍ TO ŠKODA?? *3*