-
V pohode aj ako človek
-
Veľa úspechov prajem.
-
Úprimnú sústrasť😢😢😢😢
-
Neznášam ho
-
Asi jenom tušíte, jak blahodárně působíte na lidi, zejména váš vzájemný vztah s Hankou, nelze jen tiše (ale přejícně) závidět a oběma vám přát pevné zdraví a dlouhé zpívání.
-
Lucerna v Praze 14.12 2010
Moc Vám pane Štefane Margito děkuji za velmi vstřícný postoj k udělení květiny Vaší pani umělkyni Hance Zagorové po koncertě v zákulisí. Přeji Vám oběma hezké a pohodové vánoce a štˇastný Nový rok 2011. Zdraví Vás souznitel v dnu narození Haničky-písničky Kamil *4* *4* *4* -
včerejší koncert v České Lípě
Dobrý den pane Margito,
chtěla bych Vám poděkovat za včerejší hluboký zážitek z recitálu v České Lípě, kde jste účinkoval s panem Brabcem. Byli jste oba dva úžasní
Přeju Vám krásné vánoce a hlavně hodně zdraví, štěstí a úspěchů do roku 2011.
*4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Vše nej k narozkám.
Vše nej k narozkám přeje Kamil *3* , Haniččin obdivovatel. *4* *4* *4* -
Hana Zagorová
Hana Zagorová bude v pořadu Top Star 13.5 2010 na TV Prima ve 20 hod. Očima manžela Štefana Margity a spolupracovníků. Zdraví její souznitel v dnu narození a fanda Kamil *14* *14* *14* -
Štefan Margita
Milý pane Štefane
Připojuji se ke gratulaci k Vaším
53.narozeninám.
Hodně štěstí,zdraví a ještě dost sil.
Srdečný pozdrav. *8* -
Vše nej k narozkám.
Vše nej k zítřejším narozeninám přeje Kamil souznitel manželky Haničky-písničky v dnu narození. Hlavně silný hlas a boj proti špatné klimatizaci v letadlech na nosohrtan!!! Viděli jsme se sice jen jednou na premiéře Mony Lisy 4.3 2009, ale věřím, že Hanička vám o mě řekla. Zraví Kamil *3* -
Přeju Vám hodně štěstí.
Vážený slavný operní zpěváku.
Přeji Vám hodně úspěchů a hodně štěstí s Haničkou-písničkou. Je to moje souznitelka v dnu narození, jak jsem Vám řekl dne 4.3 2009 na premiéře Mony Lisy. Vím, že den na to jste měl smutné výročí úmrtí Vašeho otce a ten den jste musel odletět do Mnichova. Nevím, zda máte čas číst tyto stránky, protože vím, že máte smlouvy po světě na 5 let dopředu a při složitosti a nelehkosti je dodržet a obstát v nelehké konkurenci. Také jsem se díval na pořad Karla Šípa z 27.1 2009. Jste fajn člověk, jen dejte pozor na Haničku. Děkuji Kamil *4* *4* *4* -
Všechnopárty
Dnes jsem se moc pobavila vyprávěním pana Margity v pořadu Všechnopárty!!!!! Pane Margito, jste velmi vtipný a umíte skvěle vyprávět. Gratuluju a děkuju za příjemné chvíle u televize.