-
Hrala ve videoklipu
Hayley Kiyoko - girls like girls -
-
ten videoklip je můj život *1* *1* *1* *1*
-
-
Hezké narozeniny ti přeje tvůj fanklub Lexíny.
-
Všetko naj Stefanie *1* *14* *3*
-
Všechno nejlepší Stefanie *3* *15* *15* *1*
-
To je fajn že s Austinem ne chodiš protože ti si jen jedna z namyšlenych hereček ktere sou hnusne a ještě opravdu nelibiš se mi obličej maš jako pohmožděnej kokos a ti tvoje hnusne oči co s nima maš a spivaš falešně jako barbina fakt fakt tisi nejhroznějši herečka spěvačka jakou sem kdy viděla jediny co se mi na tobě libi je to jak si hnusna jak to dělaš dostaneš zlaty globus za nejhnusnějši holku ve spojenich statech.ČAU KVULI TOBĚ NEKOUKAM NA FARMA RAK FAKT DĚKUJU SI FAKT BLLLLLLLLLLE
-
-
Jakým jazykem mluvíš?!
-
-
Uživatel/uživatelka ROCK mluví divným jazykem.
-
-
ROCK dívala si se někdy na sebe si blba namyslena nemas tady co delat bez si radsi hrat nekam na zahradu tady na tebe nikdo neni zvedavy a je ohodne hezci nez ty oci ma nadherne a ty je mas hnusnejsi nez bezdomovec a na farma rak se divat ani nemusis myslim ze nikoho nas to tady nezajima!!!
-
vole ty si blbá :D Ona není namyšlená to asi nejspíše ty ! se Po..r stoho že je hezčí ! než ty
-
-
jemi zní na zvraceni takhle moc *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* neni hezka spíva falešně prostě souhlasim s ROCK ta ma pravdu co stím pbličejem maš stefanie blbanie *11* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16* *8* sem fakt překvapena codokažeš udělat se svim obličejem *8* *8* *8* *8* *8* *12* *12* *1* *1* *1* *2*
-
-
Jsi Čech, nebo snad píšeš jazykem, který snad ani neexistuje?!
-
-
Mimochodem, tento komentář byl na uživatele "CEA" a ne na tebe "elli".
-
-
ty jsi blbá ona ne zpívá falešně
-
-
Ona chodila s Austinem ???? Kdy?? *8*
-
Narodila se stejný den jako já!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *2*
-
Happy birthday and sweet 16 ♥
-
Ahoj Stefanie ještě že už spolu nechodíte protože jsi hnusná a on je hezký a ty ? On je populární kluk a ty ne KRÁVO. *4* *4* *4* *1* *2* *2*