Přejít na výpis diskuzí

Stefano Benni

OSOBNOST 31.12.2006 
171 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kladenský divadlo

Viděla jsem tě hrát v Kladenskym divadle hru Gameboy, hraješ superově... *3*
    • Re: Kladenský divadlo

bez urážky , to by jste napsaly i kdyby hrál ,myslím že se ta postava jmenovala Kapusťnák.
      fajn myslím že je to dobrý herec ,ale tohle představení mě kapku zklamalo *9* *9* bohužel
  • Kladenský divadlo

Viděla jsem tě hrát v Kladenskym divadle hru Gameboy, hraješ superově... *3*
  • ???

Caw! Chtěla jsem se tě jen zeptat co si myslíš představení Gameboy.Byli jsme na něm dnes se školou ,a musím přiznat ,že sem kapku zmatená ,proč jste se rozhodli hrát zrovna toto představení...
    • Re: ???

byli jsme tam taky se školou... :-)
  • Ulice

Jsem ráda že se Štěpán vrátil do Ulice.Je velice charismatický a příjemný.Ještě by se mohl dát do kupy s Terezkou.Ten Vojta se mi vůbec nelíbí.
    • Re: Ulice

přesně ten Vojta je divnej :D Štěpána mám moc ráda, tak se na něho těším s každým dílem =)
  • Re:

Ahoj Jak je? Byli jsme se třídou v divadle na Kladne Rok na vsi se jmenovalo to predstavenni.. a pro me a kamosku mas za 1 :-)
  • katka66

Podvod

Tak Štěpáne, kdy tam dáš nějakou osobnější fotku a odpovíš na můj dotaz. Pak uvěříme. *15*
  • ulice

hm, tak to už se asi začnu znovu dívat:)
  • stepanbenoni

Už brzy!

Už brzy mě uvidíte v seriálu Ulice Už tento měsíc!A už se moc těším! *1*
    • Re: Už brzy!

My se už také velice těšíííme *3*
  • Myslíš:))

Mislíš že to je podvod!!! A si totiž taky nejsem uplně jistá!!! *1* *1* *1*
    • katka66

Re: Myslíš:))

Myslím si, že jo. Protože by přece Štěpán nedával někomu svoje uživatelské jméno a heslo. Zjistila jsem, že zprávy se nedají nějak mazat a tak to musela okecat, ale kdyby to nechala bejt, tak bych na to asi nepřišla. *3* *13*
  • stepanbenoni

Jsem tu zase!!

Jsem tu zase!!A čekám na vaše dotazy!!! *1* *1*
    • katka66

Re: Jsem tu zase!!

Je to podvod co???? Ani jedna z vás neví kde byl 30.9.2010 Štěpán Benoni a tak nemůžete odpově+dět *13* *13*
    • katka66

Re: Jsem tu zase!!

Jak si můžeme být jisti, že si to opravdu ty?
      • katka66

Re: Re: Jsem tu zase!!

Řekni kde jsi byl dneska kolem čtvrt na deset?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit