Přejít na výpis diskuzí

Štěpánka Duchková

OSOBNOST 31.12.2006 
10 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nemám žádný důvod pro či proti - pro moje oči je paní Štěpánka ošklivá kostnatá dáma bez jakéhokoli kouzla, což by samozřejmě byla věc její a její rodiny, kdyby nám ji neprezentovali jako celebritu. Nechápu proč - má "partnera" a dvojčata, no a co má být?
  • oprava

    Omlouvám se za zvojtění jména Štěpánky Duchkové.Není Dufková ale Duchková.Ale jinak vše platí..
  • Na Primu a její zpravodajský pořad a radio Impuls vypínám, když uvidím či uslyším hovězí tvář a hlas Štěpy Dufkové, která mě nesmírně irituje jako snad ničí jiný.Nemohu za to,a moc bych si přál, kdybych se na zmíněných frekvencích s touto osůbkou nesetkal.Ale to je jen přání a vím, že nevyslyšitelné.Snad jen mohu dodat, že toto není zdaleko jen můj názor.
  • viděl jsem ji jednou v životě živou a víckrát ji už vidět nemusím.chovala se jako v ringu,ble fuj nemusím ji vidět dvakrát!
  • Duchkova je zrůda

    Nechápu jak tak dobrá televize jakou Prima bezesporu je, může snášet a zaměstnávat tak nesympatickou a strašně zrůdnou ženskou jako je Duchková.Když se usměje(pokud se tomu dá říkat úsměv)zvedá se mi žaludek.Je chladná hloupá a nepříjemná a já odcházím od televizoru neboť mám vždycky zkaženou náladu.
    • Tebe bych chtěl vidět krasavico,asi jako Marfuša? *1* *1* *1*
  • nesimpatická afektovana koza.moc umela a křečovitá
    • prisera

      Re:

      vsadím se že seš ještě křečovitější *15*
    • Re:

      "nesimpatická" - doplň si vzdělání, mongoloide. Píše se to s tvrdým "y". Neplýtvej(všimni si, taky tvrdý "y") svými ultraradikálními názory na netu - napřed si doplň vzdělání, pak vynášej soudy, lopato.
  • text

    Milá Štěpánko, jste jedna z mých oblíbených televizních moderátorek ze všech našich televizí. Jen dvě věci se mi na Vás nelíbí a to je Váš úsměv na konci Vašich zpráv, než předáte slovo Vašemu sportovnímu kolegovi. Ten úsměv není vůbec přirozený, ale strašně moc křečovitý. Jsem upřímná a proto Vám to píši i když mě to hodně dlouho trvalo, než jsem se rozhodla Vám to napsat. Jen se divím, že Vás na to neupozornili Vaši spolupracovníci v televizi (asi nejsou upřímní, že?:-))) ).Vždyť se usmějte na konci zcela přirozeně, ukažte Vaše pěkné zoubky. A druhá věc jsou Vaše ulízané vlasy, to Vám vůbec nesluší...opravdu, věřte mi....proč je trošku nenavlníte, nebo si je nevyčešete nahoru. Určitě by Vám to moc slušelo. Zkuste to a věřím, že se budete velice líbit a to nejsen sama sobě. Moc Vás zdravím a přeji krásný den. Gabriela, Brno

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit