Přejít na výpis diskuzí

Štěpánka Martanová

OSOBNOST 1.1.2015 
14 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..jděte do hoven..již jsem psal..a kde to je????...hovada
  • Štěpánka Martanová a Marcela Augustová jsou pro mne nejlepší moderátorky České televize.
    Docela si dovedu představit Štěpánku ve studiu v neděli místo toho nafoukance V.Moravce, jak ona dává otázky našim politikům a moderuje tento pořad.
    Sledoval jsem v sobotu 14.února zpravodajství, které běželo odpoledne na ČT24, kde byla řeč o situaci na východě Ukrajiny.
    Byli tam dva hosté a moderátorka p. Martanová byla velice profesionální.
    Kladla otázky na dané téma s přehledem a bylo vidět že ví, o čem je řeč.
    Je to velice dobrá moderátorka, působí příjemným dojmem.
    Fandím ji.
    Vlastimil Staš
  • Štěpánka je moc příjemná a hezká profesionálka. Určitě by měla dostat v čt. více prostoru. Moc ji to sluší a její účes je nádherný. Klidně si myslím , že by mohla být více na krátko. Co na to ostatní diskutující?
    Petr kadeřnictví Brno
    • Rozhodně nezkracovat - tak jak to je, to je perfektní. Je to kočena největší...
      • Proč myslíš , že by nemohla jít úplně nakrátko? Vzad to má vystříhané mašinkou do vytracena, tak by zkrátila strany a odhalila ouška , pěkně střižené pejzy do špičky, myslím , že by ji to moc slušelo.
        Miloš
        • Minulý týden jsem ji potkal a nemá to vystříhaný . Má mikádo a nikde vystříhaná není. Nevím kde jsi to vzal , že je vystříhaná.
          Láďa
          • Miloš má pravdu... čas od času to tak má... http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10101491767-studio-ct24/214411058331128
  • Já Štěpánku také muzu. Krásná a inteligentní žena. Rad se na ni vždy podivam. Mohla by byt na obrazovce častěji.
  • Pěkně ošetřeno. Stejně jako Zdeněk před rokem. Takhle jsou i volby?
  • ..je skvělá..po všech stránkách..ale asi někomu "leží v žaludku" (a nebo "někomu" neležela)..proto není vidět tak často..škoda..již jen pohled na půvabnou moderátorku "vyžehlí" i nepříjemné zprávy (úprava cen-zdražování)
    • Bodejď by ne. Štěpánka Martanová se na obrazovce usmívá, i když sděluje zprávu, že při výbuchu v metru zemřelo XY lidí *14*
  • Zajímavé je hodnocení. Stiskl jsem "nelíbí", nic se nestalo, zůstala číslice 7. Stiskl jsem "líbí" a přičetl se bod !! *7*
    • https://www.youtube.com/watch?v=fQ8yqrN-Fns
  • Jestli sem Štěpánka někdy nahlédne, tak bych rád věděl zda její otec je Luboš, kterému se před půl stoletím říkalo Ben. Je mu dost podobná. jankunc@outlook.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit