-
Re: Ve filmu?
Čauky, myslíš jak je Bella v restauraci s Charliem? Pokud ano, tak Tě zrak neklame *3* -
Ve filmu?
Ahoj, zrovna se dívám asi tak po 10 na Stmívání a všimla jsem si, že tak v 72 minutě se ve filmu objevila Stephenie(pokud se teda nemýlím). Tak jsem chtěla vědět, jesli jste si toho taky všimli? Jo a když jsem tak četla, jak sháníte knížky tak na této stránce si je můžete přečíst i stáhnout: zrada.pise.cz ;). Přeji hezký den -
Re: rozbresk
Ahoj, byla bych moc ráda, kdybys mi ty díly poslala na mail. Mockrát děkuju!:-) -
prosím, prosím,mohla by jsi mi poslat to Půlnoční slunce??? *9* -
MIDNIGHT SUN
Lidicky,vite o tom,ze Mayer pise dalsi knihu? Je to Stmivani z pohledu Edwarda... Cetla sem prvnich 12 kapitol na netu a musim rict ze faaakt super *14* -
Ahoj,právě jsem zhltala všechny čtyři díly a byla bych moc vděčná za Půlnoční slunce.Moc děkuji předem. Jana -
ahojky moc moc prosim o zaslani MS:).. budu moc vdecna kdyz ho posles na muj mail co nejdrive.. diiiiiky *14* -
Jsem nadšená knihami od Stephenie Meyerové a kdybych i já mohla poprosit o napsanou část Půlnoční slunce, byla bych snad ten nejšťěstnější člověk...
S poděkováním a přáním krásných dnů
Danyka -
kdo prodá???
ahoj kdo tady prodá všechny díly ságy Twilight??byla bych moc ráda kdyby mi někdo odepsal Díky Kača
KattkaS@seznam.cz -
božííí
Jakmile jsem uviděla film Stmívání naprosto mě to nadchlo....Hned jsem začala číst Nový měsíc...Měla jsem ho přečtený za 3 dny...To samé z se Zatměnímm. Teď jsem zhruba uprostřed Rozbřesku :-)) Knížky jsou lepší jak film. V knížce je tolik pocitů, které s eprostě ve filmu vyjádřit nedají. I tak se moc těším na Nový měsíc. Sice to bude v ČR až koncem listopadu, ale kdo si počká, ten se dočká :-) *14* -
Re: Stephanie Mayer
to asi nikdo nema ale keby si to zohnala tak jej odkaz nech dopise petku ja uz v noci ani nespavam -
Ahoj videla som Vas odkaz a velmi som sa potesila, mohla by som Vas poprosit o zaslanie Rozbresku a Pulnocniho slnka?
Bola by som viac nez vdacna. Som k zastihnutiu denne na e-maily kbartekova@emea.att.com
Kristin -
Re: Re: Rozbřesk
No voni románky jsou vždy poutavé a nemusí být jenom upíří. Zbytečná propagace pro tuhle harlekýnku. -
byla bych ti strasně vděčná, kdyby mi to poslala na mail. předem dik -
Ahoj,byla bych strasne rada,kdybys mi ty dily poslala na mail. Mockrat dekuju!:-) -
Knizky na pc
Ahoj, prosimvas vcera jsem videla stmivani a dost me to zaujalo. Chtela bych si precist vsechny dily,ale jak se divam,co knizka,to 300kc. Mate to nekdo stahle v pocitaci?myslim vsechny dily,nebo aspon neco? Muzete mi to prosim poslat na mail? Moooc dekuju!:-) -
na prodej
levně prodám novou, nečtenou knihu Stmívání, Nový měsíc, Zatmění, nebo rozbřesk. Praha, kubelikova.r@seznam.cz -
Stmívání....
Ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli nevíte kde bych si mohla stáhnout všechny díly.Sice už je mám,ale nevím jestli jsou celé.Díky moc -
Re: Rozbřesk
Ahoj Sofie,
mohla bys mi prosím poslat Rozbřesk?Mám už všechny díly ale Rozbřesk jsem nikde nemohla sehnat.
Předem ti děkuji
Karolína *3* -
Re: Rozbřesk
ahoj Sofie, byla bys tak hodná a poslala mi ten Rozbřesk, jsi zlatá, díky moc, Pavla